bebegimle_ben Deletedmom_878 Deletedmom_878 koyulasmis sanki bence geliyor pik teste devam kizlar benim bile bu kadar cikmadi
Deletedmom_878 gogebakk diğer testlerin altına koyup çekip atar mısın canım diğerleriyle karşılaştıralım
bebegimle_ben gogebakk moeal bozmayin kizlar piki bulcaz devam pes etmeyelim insallah gorcez piki ama koyulasiyor sanki hepknizinkine bakarim bende oglen aticam bakalim insallah guzel sonuclar
Deletedmom_878 gogebakk aşko kaçıcı gün senin benim yumurtlama 20 ye kadar gider siye düşünüyorum bakalım
Deletedmom_878 gogebakk aşko durdukça koyulaşıyor aslında diğerleri ondan gözümüze koyu geliyor yoksa hepsi aynı gidiyor şu an daha yumurtlamadık akıntı falanda yok
gogebakk Deletedmom_878 sat 5 Ocak normalde bugüne kadar yumurtlama olurdu geçen ay işte 22.gün oldu sadece
Deletedmom_878 gogebakk bende 6 ocak döngüm 33 de oldu geçen ay ben yumurtlamam geç diye tahmin ediyorum 21. Günlere kadar ilerleyelim bakalım
gogebakk bebegimle_ben test stres yapıyor bende ya pik olduysa da değerlendirdik zaten gerisi rabbime kalmış