dilara9016 fatmaa51 herhangi bir problem olmuyor zaten vurmak istediğiniz yeri 2 parmak arasında sıkıp vuruyorsunuz.
nurellanurrrr duygumfoca çok geçmiş olsun,inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız,oksapar Kaçlık kullanıyorsunuz
rabiaoz nurellanurrrr geçmiş olsun bundan önceki gebeliğimde coraspirin ve oksapar kullaniyordum ama bu gebeliğimde doktorum sadece oksapar verdi hiç coraspirin kullanmadım çok şükür şimdilik iyiyiz 10 haftaligiz .. siz bence bir tane doktorda sabit kalın doger türlü kafanız da çok karışır 🌸
nurellanurrrr rabiaoz teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi 🌸şuan sabit bir doktora gidiyorum,doğum paketimi de aldım aynı doktordan,daha önce deneyimlerim kötü olduğu için herşeyi sorgular oldum 🥲
tirinitii nurellanurrrr peki iğne kullanırken düzenli olarak aptt ve antifaktör xa testi istedi mi doktor
Baloglus nurellanurrrr Bende de kanama alanı oluşmuş o yüzden ecopirini kesti doktor sadece Clexane ile devam ediyorum. Çok tedirgin oldum aynı şekilde ama doktora güvenmekten başka çarem yok.
nurellanurrrr Baloglus iğneyi Kaçlık kullanıyorsunuz,ben de çok tedirginim 🥲 sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah 🤲🏻🤲🏻
rabiaoz nurellanurrrr çok haklısınız maleseef benimde iç açıcı gebelik ve doğum hikayelerim var diyemem herşeyi sorgulamak hakkınızdır 🌸sağlıkla kucağıniza alın ❤️
Beyzatnc26 nurellanurrrr bende pitilasma vardi daha once 3 dusugum oldu coraspirini bana 35 te biraktirdilar suan enoxa devam ediyorum 4 luk kullaniyorum bende
Onurbanuu nurellanurrrr bu doktordan doktora degısıyor sızın tahlıllerınıze bakmıslar demısler burda bırının yorumuyla ilaç bırakıp devam etmek veya kafa karıstırma yapmayıj kendınıze bende ıkısını kullanıyordum ama detaylıda asprın kullanmana gerek yok oksapar kullanalım dedıler cok sükür nasıpse 9 gun sonra dogumum var
nurellanurrrr Onurbanuu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah,genetik testim yeni çıktı heterozigot varmış,testi başka yerde yaptırmıştım henüz doktorumun bilgisi yok,tedbir amaçlı bunu da doktoruma söylemeyi düşünüyorum,siz kaçıncı haftada bıraktınız
htan Benimde 2 düşük var genetikte de 2 taraftanda pihtilasma cikti. Doktorum axwpaein 4000 ve ecopirin 150 verdi. Progestan da kullaniyorum bu arada. 12. Haftada duruma gore birakicaz dedi kan sulandiriciyi. Ama bir seye bakacagiz ona gore birakacagiz dedi. Eger sorun cikmazsa sonuclarda kan sulandiriciya gerek yok dedi. Ben de gun sayiyorsum birakacagim gun icin ama dediginiz gibi burda olumsuz sonuclari duyunca urktum acikcasi.
2prensesannesiiii nurellanurrrr bırakmayın bence benim 4 gende vardı tıbbi genetik folik asit kullan dedi sadece bu çoğu insanda var önemli bişey yok falan dedi kadın doğuma gittim yani testi isteyen dra sonuçlarla gittim gebelik öncesi coraspin gebe kalınca oksopar iğne başlattı 3. trimesterde doğuma yakın hapı bıraktık iğneye devam dedi
deryakurtulus nurellanurrrr Ben de kanamam olunca 16. haftadan sonra aspirini kesenlerdenim, şimdi 35. haftadayız ve sorun yaşamadım çok şükür. Bol bol su içiyorum.