1oglanannesi mervenur09_ ayyy benımde kocamla bırlıkte 3 suanlık kocam kız ısdıyo bundan sonra bende korkuyom😂
mervenur09_ Mrszeyna görüntü aynı olupta cinsiyet de aynı oluyor mu ya sizin kinin görüntüsü varsa atar mısınız
1oglanannesi mervenur09_ evet ya elımızle koyamıyoruz malesef 🥲 Allahtan gelıyo salıklı olsunda ama yınede ınsan ıstıyo anlıyorum senı kızı olanda oglan ıstıyo
serra04 mervenur09_ erkek demıs doktor canm nubu yatay yanı kıza çok benzıyor bende şaşırdım erkek demesıne
mervenur09_ serra04 valla Instagram da 4 kişi bana ben yanılmam net kız dedi hatta ücret ödedim ikisine ikisi de ücretsiz bakıyor 4 dude kız dedi kordon o detayliya gir dedi bnde suan çok şaşkınım umarım yanılıyordur doktor 🤷🏻
gulay_acabey55gmailcom mervenur09_ Merhaba bu ücretsiz bakanlar kimler ya bende baktırmak istiyorum bu arada hayırlı olsun size☺️
Zeynepefem mervenur09_ kesin dedi mi peki kacinci haftadasiniz degişen çok oluyor . Bende kizi işaretlemiştim yanildim o zaman 🤭😄
mervenur09_ Zeynepefem valla cihazı kattı ne gramı söyledi ne haftasını tekrarladı sadece cinsiyet i biliyor musun dedi kıza benziyor dendi en son dedim erkek canım erkek dedi kalktım cinsiyet den başka bişey e bakmadi bana bile çevirmedi ekranı
erkekannesi1_ mervenur09_ Allah kolaylık versin oğlan çocuğu zor oluyormuş gerçi benimkide oğlan da göreceğiz 😂