bsrmnts mervenur09_ Yarın ben de öğreneceğim, İnşâAllah gösterirse kendini. Benim de yarın 17+6 olacak İnşâAllah bebiş. Bakalım ne çıkacak cinsiyetler?
ikbalb mervenur09_ tahmini vardı ama söylemedi maalesef. 14de kesinleşir 14.haftada konuşuruz dedi. Ben sizin ultrasonu kıza benzettim. Sizin ultrasonla benimkini de benzettim. Yarın öğrenirsiniz inşallah.🙏🏻
ikbalb mervenur09_ merhaba. Aklımda kaldınız. Dün cinsiyeti öğrendim. Sizin ultrasonla benim ultrasonu çok benzetmiştim bana da doktor erkek dedi.🥹
seher_3590 mervenur09_ bende en başta erkek demiştim yapısından çok belliydi😇🥲hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Zeynepefem mervenur09_ kesin dedi mi peki kacinci haftadasiniz degişen çok oluyor . Bende kizi işaretlemiştim yanildim o zaman 🤭😄
mervenur09_ 1oglanannesi keşke yanilsaydiniz ama evet doğru çıktı ilk defa bu kadar kız diyen çok oldu 😒🥺
bsrmnts 1oglanannesi Üzüldüm bak şimdi deyip de neden moralini bozuyorsunuz? Hayırlı olan budur veya doktor yanılıyor olabilir. Yanılma payı da yüksek oluyor.
mervenur09_ Mrszeyna görüntü aynı olupta cinsiyet de aynı oluyor mu ya sizin kinin görüntüsü varsa atar mısınız