Bir1kelebek syma1234 ilk bebek mi bide hemen oldu mu anlamadım daha önce test tecrüben yok gibi canım buna silik dediğin için diyorum😂😂😂🥰🫠
syma1234 Bir1kelebek ya ilk çocuk bi de geçen ay da silikti gebelik devam etmedi ondan korktum heralde
syma1234 yesimd31 amin isteyen kimsenin kalmasın ❤️ Anonym666 Allah isteyen herkese nasip etsin yaa bebegimle_ben yarın sabah yapayım dedim. Sonra da kan veririm
bebegimle_ben syma1234 baska testin varsa tekrar yap canim bence var ama kotu dusunme ama terkar baska testle yap canim baktin yine ayni kan ver 🤲
syma1234 Busranur_mnts ayy inşallah canım yaa valla heycanlandım. iremursavas maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bitutambahar inşallah 🙏
merylii_ syma1234 kan ver hayatım değerin yüksek çıkar bence, heyecanlanmak tabiki hakkın ama aklında şüphe kalmasın ka ver içinde rahat etsin
syma1234 Gozdeeeeeee mystery94 Bugün verdim yani 5+2de 🙈 3478 çıktı. İki gün sonra bi daha vereyim bakalım
Gozdeeeeeee syma1234 ooo maşallah canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️