seher_edz Eşim hamarattır ama ağlarsam daha da hamaratlaşır 🤭Evde kalem ortada kalsa bana sorulur nereye koyayım diye, getirsem salonun orta göbeğine 1 kova çöp koysam vardır bir bildiği denir, ben mi alıştırdım yoksa onlar mı yaptı bilmem ama anne olmadan daha annesiydim evin çok şükür. Hoş iş yerinde de durum aynı. O yüzden sanırım sorun bende🙈2024 Mayıs ta evlendik, 2025 Haziran sonu hamileydim. Sevgililiğimizden beri ben 10 kaplan gücünde her işi üstlendim, maddi manevi. Plan program, para birktirme, yemek/bulaşık/çamaşır/temizlik/organizasyon vs vs . Adamın kahvesine şeker attım da karıştırdım verdim.(halen aynıdır) Öyle delilik benimkisi😅💯🧿 Bir yandan da deli manyak bir tempoda işim sebebiyle aktif çalışma hayatındaydım.(o da halen aynıdır çok şükür)
Hamile olduğumu öğrendiğimde de hoplama zıplama dışında ne işimi ne ev işimi aksatmadım. Bir dönem yemek yapamadım sadece çünkü sanırım o soğanlar burnuma yerleşiyordu o kokular beni boğuyordu. Sagolsun kocam hiç bozulmadı bana. Kah kendisi pişirdi, kah sipariş ettik. Hiç surat asmadı Allah yukarıda🙏🏻🧿 Hamilelik süresince evdeki tüm su şişeleri eşim tarafından (10lt toplamda) dolduruldu, tüm alışveriş poşetleri taşındı (onu da ben cengaver gibi tek başıma yapardım) yerleştirildi, tencere tavalar (yüksek yerlere erişim kısıtı yüzünden) dolaplara konuldu & indirildi. Yemek (istersem) yapar o da yorgunsa sipariş eder. Meyve seviyorum diye bitti mi hemen ister. Çikolata & Tatlı getirir işten gelirken. Yerleri süpürür, siler. Makinadaki temiz çamaşırları asar(temizleri katlayıp yerleştirme butonu aktif değil) Çayımı getirir(şekerini atıp karıştırıp), bittiyse tazeler. Ofis günlerimde döndüğümde mutlaka kek yapmış olur, apartman kek kokar🥧 Beni sever sayar. Hızlı ve çevik karar alıp sorumluluğu alamaz her konuda şipşak diye ama ben istersem o konu neyse onda da bana destek olur. İyi adamdır kendisi. Seviyorum merkez❤️ Allah başımızdan iyi adamları ve kadınları ekaik etmesin. Bizi de hep iyi tarafta tutsun🤲🏻🙏🏻