bozkurt38 Kızlar bugün doktor demir ilacı yazdı ferrum yazmış oglumda icememistim hap olarak midemde ağrı bulantı yapiyodu sizler ne kullaniosunuz bulanti ağrı vs yapmayan ne onerirsiniz bana tüp şeklinde olan falan varmi acaba
Adada bozkurt38 başka ilaç yazdırın hakkınız var kontrole gidin hakkınız varken bu midemi mahvediyor diyin
Semayyy bozkurt38 fermix kapsül, tadı kokusu yok mide dostu diyerek önermişti doktorum yoksa asla içemezdim çok hassasım ilaç konusunda :)
dillk bozkurt38 sizin gittiğiniz hastanede var mı bilmiyorum da bazı şehir hastanelerinde 10 gün içinde tekrardan randevu almadan gözükme şansınız oluyor eğer öyle bir şansınız varsa gidin tekrardan yazsın ilacınızı
hilalkgn @bozkurt38 gynoferro sanol vermişti önce biraz büyüktü benim de hapı yutma problemim vardı ve midemi ağrıtıyordu, sonra feramat verdi hem boyutu küçük hem de mide problemi yaşamadım
gizarden hilalkgn ben de yutamıyorum omu eczaneye gidip ocean c vitaminli olan demir ilacından aldım şimdi çok şükür yutabiliyorum. Gyno ferro kaç sefer boğazımda kaldı çok kötü oldum onu çıkarana kadar ya. Bu da kapsül ama onun kadar büyük değil ve çok güzel kayıyor gidiyor
Gks_01 bozkurt38 gyno ferro yazdı bana da 1 haftadır kullanıyorum ama kabız oldum sürekli kayısı yiyorum başka bişey yazabilirmi diye sorucam haftaya
sennosew bozkurt38 benimde doktorum oroferon verdi bir kutu bitirdim ikinciye geçtim. Gece yatmadan içiyorum yemekten çaydan iki saat sonra. Hiç bulantı yapmadı.
penbe_karisi Demir ilacı yanlış kullanıldığında ağrı yapıyor canım aç karna iç mutlaka ilacı içtikten 1 saat sonra kahve çay süt ürünleri tüket
Semilk05 bozkurt38 ferrum içemiyorım Ferrozinc verdi içemedim fertamir içiyorum o hap değil suya karıştırıp içiyorsunuz midemi hiç rahatsız etmiyor yarım bardak suya katıyorum öle içiyorum tok karnına (doktor verdi)
arilanki_ bozkurt38 sidefer marka içiyorum ben çok memnunum hiçbir yan etki yapmadı. çok memnunum ben