Admsarzu aprilbaby 15 haftadan beri kullaniyorum ben günde 2 kereydi 23 haftadan itibaren günde 3 e çıkardık çok ağrım oluyor benim
happybusey Admsarzu benim çok önceden beri var o kalça ağrım böyle sol tarafta benimkide içten sanki bir kemiği kırmışlar da batırıyorlar gibi yürürken yattarken otururken kalkarken hep ağrıyor bu sebepten dolayı mıymış ki 😮o zaman benimki hep baş aşağıdaydi
borulcem Admsarzu rahmin büyümesi ve bebeğin pozisyonundan oluyor uyurken bacak arana sert yüksek yastık koy ben anca öyle kurtuldum
Admsarzu borulcem hamile kaldığımdan beri yastıklarla yatiyorum zaten başka türlü rahat edemiyorum 🥲🫶🏼
borulcem Admsarzu sert ve yüksek olsun bacak arana koyduğun benim ilk gebeliğimde böyle bir sorun yoktu daha kilolu bir bebiş olmasına rağmen ama bunda bende maf oldum 😅
borulcem Admsarzu ben 1-2 haftada bu şekilde atlattım ya da sadece rahatlattı rahim büyüyünce ve vücut alışınca da geçmiş olabilir
zngns Benimde bahsettiğiniz agrimdan oluyor kalcama agri giriyor yatarken , bacaklarım sanki tutmuyor gibi zor kalkıyorum