Admsarzu Kızlar bacak arası ağrısına dayanamazken son 4 5 gündür kalçam ağrıyor afedersiniz iç kısmı aşırı ağrıyor bebek bugün ebe kontrol etti baş aşağı pozisyonundaydı acaba bundan dolayı mı bu haftalarda bu sorunu olan var mı 😭🥲
krkmz_trz Admsarzu Benim de öyle kaç aydır. Özellikle çok yürüdüğüm zaman daha çok artıyor. Yatakta sağa sol dönerken bile sağ kalça kemiğim ağrıyor. Hamilelikten dolayı normalmiş. Bebek büyüdükçe kalça, kasık ve genital kemik çevresindeki bağlar gerilirmiş 🥲
elifayaz112_ Admsarzu aynen benim de öyle bazen ayıptır söylemesi için üstüne oturamıyorum o derece ağırıyor rahim kasları genişlediği içinmiş bı de benim karnımın alt tarafları çok fena sıkışıyor bazen öyle olunca ayağa bile kalkamıyorum sizde de böyle bir şıkayet var mı ben de 28 haftalık hamileyim
Adada Admsarzu hepsi bende de var 28 haftalığım. Ne zaman çok uorulsam o gece hareket dahi edemiyorum.iç bacak selvik ağrısı kalça hepsi
aprilbaby Admsarzu magnezyum kullanıyormusun geçen yatakta sağdan sola dönemedim yanlarımın kasılmasından doktora söyledim magnezyumumu değiştirdi öyle rahatladım baya iyi geliyor tavsiye ederim
katre1 Bende 27+2 yım aynen bu hafta başladı özellikle.hatta kasık ağrım da var ,belim de ağrımaya basladi.Normaldir inşallah 🙏🏻
katre1 Bir de bazen bebek sanki toplanıyor böyle 3-4 saniyelik bı kasılma hissediyorum kasıklarımda sizde de var mı ?
Admsarzu aprilbaby 15 haftadan beri kullaniyorum ben günde 2 kereydi 23 haftadan itibaren günde 3 e çıkardık çok ağrım oluyor benim