merakvetas huliss masallahhh🥹🩷🩷 belkide ufak hareketlerdir ben fazla bir aksiyon bekliyorum sanırsam😂 doğum hakkında hiç konuşmadık henüz mayıs sonu haziran başı diye düşünüyorum ben ama🥹🥹
merakvetas duyyguuuu merhaba evet olabilir 🥹 bazen çok ufak kıpırtı hissediyorum belkide o harekettir, sanırsam fazla tekme gibi bekledim ama öyle olmuyor 😆
gizem0906 prensannesi00 ayyy benimde uygulama 4 Haziran gösteriyor çok heyecanlıyım ilk gebeliğim inşallah sağlıkla alırız kucağımıza benim bebiş sabahları baya sert vuruyor özellikle acıkınca 17den beri hissediyorum bugün de 20ye girdik çok güzel bir his 🥹
prensannesi00 gizem0906 evet ben 16 haftadan beri hissediyorum uzanına oturunca cok aktif olucak benimki
busebhrozdmr Biz de bugün 20. Haftaya girdik erkek bebişimiz💙 tahmini doğum da 3 Haziran gösteriyor 😍
helinnnn21 Merhaba kızlar 20haftalık gebeyim 20+3 kilolu gebelik geçiriyorum bebeğin hareketlerini tam hissedemiyorum yani bazen damar atması gibi ama net değil siz ne düşünüyorsunuz
mercisfgl helinnnn21 normalmiş benim doktorum ilk gebelikte 22. Haftaya kadar hissetmemek normal diyor
mercisfgl Haftadayım ilk gebelik 2 haftadır hareket hissediyorum son 1 haftadır özellikle çok hareketli oturduğum anlarda çok net hissediyorum 😊 oğlum olacak🥰