Momtobe ben daha 30+4 üm en az 34 ü görmek bizim de hedefimiz. Sizin yine iyi inşallah en az 36 yı görürsünüz.
Erken dogum sinyalimi?
Hepimiz görelim canım dua edince hepimize ediyom inan benim bebeğim rahatsız oyüzden en az 36 yı beklemeli yoksa yaşama şansı düşüyor malesef 🙁
Hepimiz görelim canım dua edince hepimize ediyom inan benim bebeğim rahatsız oyüzden en az 36 yı beklemeli yoksa yaşama şansı düşüyor malesef 🙁
merveakbaba92 Hepimiz görelim canım dua edince hepimize ediyom inan benim bebeğim rahatsız oyüzden en az 36 yı beklemeli yoksa yaşama şansı düşüyor malesef 🙁
Merhaba! Bende 31 haftalık hamileyim rahim kasılmalarımdan dolayı hastahanede yattım hala da devam ediyor doktor sana herhangi bi ilaç verdi mi ben nidiland kullanıyorum
Arkadaşlar benim nts de ağrılarım çıktığı için 5 gün yattım hastahsnede şimdi de 6 saatte 1 nidicard diye bi ilaç kullanıyorum bu ilacı kullanan var mı acaba 31.haftamdayım
Betullevent geçmiş olsun canım bana baktıda rahim ağzı iyi ilaç vermedi dinlen dedi yalancı kasılmalarmış rahim kendini hazırlıyormuş inşaallah cabuk geçer hep sol tarafına yat
@Momt
@Momtobe nasıl oluyor kasılman yalancı ağrı olduğunu nasıl anladı doktor benim nts de ağrı çıkıyor seni bağladılar mı nts ye çok korkuyorum evde yalnızım eşim çalışıyor mecburen karnımı doyurmak içşn vs kslkmam gerekiyor ama çok ayskts kalmadsn hrmen yatıyorum kaçincı haftadasın sen kusurs bskms çok soru sordum 😔
Betullevent göbeğimin orda toplanıor böle kasıldı ama bebeğim değildi yani kaslardı bebeğim uyuyodu o sıra sonra gittim işte bKtı ultrason da fln rahim ağzına baktı ogün bağlamadı cok sık olmadığı için gerek duymadı, sonra işte bu msjı yazdıgımda miğdemden başlayıp karnımı çevreleyen yangı gibi bişi hissettim günde bi kere oluo böle alıştım gibi 32+5 olduk cok şiddetli olmadığı için normaldir diye gitmedim yarın kontrolüm var her hafta ztn kontroldeyim cnm aradada gidip baktırmıom cünkü bikeresinde alttan bakıp kanattı ebe korkuom ztn cok fazla sıkıntımız var eklenmesin diye, zaten cok acil olsam tabi giderim. Korkma kalk yemeğini yap yanında su taşı wc ni sakın tutma geçer Allah ın izniyle inan atlatıcaz 🙏🏻
Bebiş büyüdükçe ki ztn şuan seninde benimde iyi bi büyüklükte haftası gereğiyle oda baskı yapıyor bnmki mesela kafa aşşağıda kasıklarımda artk oturamıyorum biraz psikolojik birazda bişey oldugunu anlıosun hep geniş açılı oturuom fln
İnşallah gececek bu günler çok zor valla böyle stresle günleri geçirmek rabbim aynı durumda olsn herkeze yardım etsin evlatlarını bağışlasın inşallah benim kasılmalarım sürekli oluyor bi yere toplanıyor ksrnım taş gibi oluyor yamuluyor resmen karnım gün içinde çok çok sık yaşıyorum bu durumu progestan ve nidicard diye bi ilaç içiyorum 2 haftadır böyleyim bi kaç hafta daha geçirebilsem allahın izniyle korkularım biraz azalacak erken doğum olurda bebeğimi kaybederim korkusu maffetti beni
Betullevent hick bocks mu kick bock mu diye duydum canim rahim kendini hazirliyormus ayni seyden bahsedioruz tabi cok asiri olursa gidersin doktora gercek dogum sancisiyla bunu ayirt etmek aor oluyomus
Betullevent geçmiş olsun. Ben zaten adalat 60 mg kullanıyorum extra ilaç vermicem dedi. Prepar serum oldum onun tableti bu kadar etkili değil dedi. Zaten haftada 1 kontrole geleceksin dedi. 32 haftalığı iniallah dolduralım sonraki hedef 34 dedi.
Momtobe canım teşekkür ederim. Senin bebeğinin nesi var 🙁 benim ki de inşallah 34-36 yı görür. Aslında tüm bebeklere haftasını doldurması değil de gelişimini güzel tamamlaması önemli olan. Yoksa 39 da küvöze girenler duydum.
merveakbaba92 diyafram hernisi 5 binde gorulen bir hastalik yani biz zzten dogar dogmaz yogun bakimda olucaz sadece erken dogarsa hayati sansi dusuyor ztn cok yok hepden dusmemesi lazim
Momtobe çok geçmiş olsun canım inşallah sizi şaşırtır da sağ salim doğar. Bol bol zikir çek sağ elini karnına koyup.
merveakbaba92 sagol canım duamız hep onunla başka bişeyle ilgilenmiyorum zaten