papatyakokulugece yorgunannis tavuk (bavuk) Karpuz (babuz) Üzüm (ümüm) Mandalina(manyadina) bunların hepsini özlüyecegiz🥹 şimdi bide allaha emanet demeyi öğretti babası ayyaha emanit diyo 😂
emim yorgunannis ısmak mendil . ıslak mendil Yendi .yeni Keyfi .kivi Mandali . mandalina Papapes .patates
nursemaa_1 yorgunannis benimki çok konuşamıyor tı(su) demek kızımın dilinde çok tatlı söylüyor kıyamıyorum öyle öğrensin de istemiyorum ama bilmiyorum iki yaşına girecek 16 Sina bu ayın
42havvanur yorgunannis ayy benim kizda 3 bucuk yaşında 😁😁 pöç -çöp, hukulata-cikolata, memeye mehmet der. Tavuga dikdidak der ayakkabiya akabin der 😁😁
bebeklerim__ yorgunannis hahahaha cok tatlı ya ♥️ benim ki arkadaşa adddadaş diyor duzeltmiyorum cunkunson kelime yanlışları 😪
albayrakkkk yorgunannis valla birini düzeltsem iyi olacak ama bir kaçı kalsın Ahududu ya avıdudu Avokado annınıkado Çikolata çilikolata Yastık maskit Yumurta yumitila
1anneninsesi yorgunannis Bas diyordu (Çorap) şimdi Tovat diyor (Çorap) Poying (Puding) Gassa (Çikolata) Massa (Yumurta) Kardeşinin adı Fatih (Yati diyor) düzeltmesini isteyince Fatih diyebiliyor 😍 Matarna (Makarna) Yaya (Yapma)