carolina07 yorgunannis ben de düzeltmek istemedim hiç ama zamanla düzeldi😂 Şaşbiyaba (saçmalama) Ama bu üüüç bundan badda dok (ama bu son bundan başka yok) Pıııcı (kırmızı)😂😂 Edduu (adı Ertuğrul🥰) Şu an 5 yaşında s leri ş söylüyor r leri y söylüyor yine çok tatlı😂🥰
yorgunannis Yazmelegi_ evet ya bakıyorum bazen arşive dalıyorum ne ara büyüdün diyorum🥹 neyse ki yenisini yaptım 1 aylık olacak🤣🤣
Yazmelegi_ yorgunannis ahaha bende yaptım valla😁😁 27 şubatta nasipse doğumum var. Sağlıkla büyütün inşallah 🌸
1Ali 15 aylık /Attık-Aattııığğğ o kadar komiğime gidiyor ki. Top oynarken bir kere attıkkk demiştim aklında kaldı sanırım hem a’ları uzatıyor hemde k-diyemiyor ğ olarak söylüyor. Krize giricem bir gün gülmekten 🤣
2prensesannesiiii yorgunannis sıfıra fısır diyor bırak diceğine bıllak diyor dokunma diyeceğine dondunma diyor salatalık -salat aslında onlar söylediğini sanıyor ama işte bize komik geliyor😅🤭
HiravEmir yorgunannis acabaya abaca diyordu kızım mutfağa muksak diyordu hepsini yazdım sıra oğlanda o daha konuşmaya başlamadı bakalım neler diyecek daha neler varda yazmıştım hep hatırlamıyorum 🤣
Cicilininkini yorgunannis ablalarına dakka diyor ama o kadar güzel diyorki daqqqqqaaaa gakkk mammmaa diye sesleniyor her sabah 😀😀 şimdi ablayı ögrendi büyük kızıma abbbllaa küçük kızıma daqqa demeye devam ediyorr o daqqa dedikce kac dakka kızım diyesim geliyor 😀😀 bide cizgi filmlere cee ee eee ac diyor Muza muuu diyor felan 😅 2yasında Ama cokk tatlılar yaaaa
annekiz6141 yorgunannis Azra ısmı adın ne senin diyince - menım adım aşra diyor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😅😅 bazı harflerı degıstıyor ama ısıne gelınce çok guzelde konuşuyor 🤣