urasserife canohuda şuan bende ona mı alsam diye düşünüyorum randevuyu ben 32 hafta oldum doktorumu değiştiricem zikri ve Refika arasında kalmıştım
merveacrtsn Ben de refika hocaya gidiyorum başından beri gayet memnunum ne sorsam cevap veriyor instagramdan da mutlaka dönüş yapar ilgili muayeneleri gecistirmiyor uzun uzun ilgileniyor sagolsun
urasserife pelin5353 evet pazartesi günü zikri bey e gittim ve çok memnun kaldım çok ilgili muayene çok güzel geçti keşke daha önce onu seçseymişim dedim
canohuda pelin5353 zikri bey her kontrole gittiğimde renkli ultrason verdi hatta randevusuz gittiğimde bile
urasserife pelin5353 evet duydum komşum ve birkaç tanıdığım daha onda doğum yaptı ama sezaryen doktoru diyebilirim direk ben o yüzden tercih etmedim ama gidenler sezaryeninden memnun
Msb03 Msb03 benim doktorum Refika hocaydı ben sonradan takipli hastası olmama rağmen çöm ilgilenmişti doğuma bşr ay kalası Refika hocaya gitmeye başlamıştım
urasserife Msb03 Refika hanım ve zikri beyi önerdiler normal doğum için zaten bende zikri bey i tercih ettim
321duru123 kecapka benim 3. Doğumumdu çok korkuyordum sezeryan istiyorum dedim refika hanıma beni normal doğuma yönlendirdi ikna etti normal yaptım
321duru123 pelin5353 memnun kaldım sorularına güzel cevaplar veriyor yumuşak davranniyor çatı muanesinde ilkez canım acımadı o kadar nazik davrandı genel anlamda iyi biri
damlasv sadecebirsoru ben özel kliniğe gidiyorum sadece doğum için özel Trakyayı kullanıyor doktorum bir kere düşük tehlikesi ile özleş Trakya’da yatışım yapıldı hemşireleri kan bile alamıyor sezaryen olursam dikiş konusunda çok şüpheliyim