birumut_ balmumu2 yok ya benim her şeyim normal düzgün adet görüp yumurtluyorum ama 2 gün içinde yumurtlamam lazımdı hiç şaşmıyordu bu ay şaşırdı kendini 🥹
pimpirikliana balmumu2 Bat 19 Ocak. Bugün test yaptım negatif çıktı. Pcosta olunca bu aydan benimde umudum yok 🥲
balmumu2 pimpirikliana bende dayanamadım yaptım negatif çıktı 10 gün kaldı işte daha çok aslında ama insan duramıyor ya
Byn1998 balmumu2 banada hep öyle geliyordu ama hrp dua ettim rabbimden istedim geri çevirmiyor mutlaka vakti zamanı vardır
balmumu2 Byn1998 Meryem süresini dinliyorum bol bol dua ediyorum inşallah bana da nasip olur canım bende hayırlı haberler alırım
pimpirikliana balmumu2 inşallah güzel haberler alırsınız 🙏sizde de pcos mu var ilk çocuğunuz mu olacak
egeemomms balmumu2 bu ay hiç umudum yoktu cumartesi test yaptım pozitif çıktı perşembe gidicem hastaneye inşallah
balmumu2 egeemomms ayy çok sevindim 🥰 Allah kucağınıza almayı nasip etsin bat ne zaman bacım bi belirtin falan var mıydı
egeemomms balmumu2 amin inşallah 🥹 bi oğlum var geçen sene Ocak ayında da hamile olduğumu öğrenip şubat ayında düşük yapmıştım 🥹 hiç bi belirtim yoktu sadece lekelenmem oldu ertesi gün test yaptım ve 2 çizgi😍
pimpirikliana balmumu2 maaşallah Allah bağışlasın 🥰benimde 5 yaşında kızım var ikinciyi istiyoruz nasipse 🙏