balmumu2 Benim yok ne yalan söyliyim. Bat 23 Ocak ara sıra sızı gibi anlık ağrılar olup geçiyor ama içimden yok hissi geliyor ya 😏 Sizin nasıl
anne9800 balmumu2 yaaaa ben 9. ve 8. Günlerde erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı biraz üzüldüm açıkçası erken mi diye düşündüm sizce?
cerdem balmumu2 hamilelerin duaları kabul olurmuş derler bizde bi sene bekledik rabbim bir şekilde vaktinde veriyor inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi en kısa zamanda sizede nasip etsin rabbim🙏💖
Ed53746 Benimde bat 23 ocak ovulasyon ile değerlendirdik bu 4. Ayımız ve TSH değerim 3,65 idi ilaç kullanıyorum 15 gündür 3.51 e düşmüş bende yok gibi hissediyorum🥺
balmumu2 Ed53746 bende geçen ay kan testi verdiğimde 2.25 çıktı ilaç vermediler galiba tam sınır değil mi?
balmumu2 bsrelif Allah razı olsun Bacım Seninde sağlıklı bir şekilde Kucağına almayı nasip etsin Allahım 🥰🥰
balmumu2 arven000 sürekli negatif görünce insan umutlanamıyor her ay olan şeyler belirti ekstra bişey yok şimdilik 😏
balmumu2 anne9800 erken diyorlar canım 13 14 günü yapsan daha iyi olur önce kan sonra idrara geçiyor çünkü
balmumu2 birumut_ pcos mu var bacım bende de pcos var geçen ay Ovülasyon test kullandım yumurtlama göremedim bende bu ay kullanmadım test regl 12.günü kasık, ağrısı ve ilişki sonrası tek seferlik kan geldi pembe kahverengi karışımı o zamanlar yumurtladıysam bilmiyorum😃
Byn1998 balmumu2 banada hep öyle geliyordu ama hrp dua ettim rabbimden istedim geri çevirmiyor mutlaka vakti zamanı vardır
mumoftwins Artık umudum hiç yok sürekli etrafımdan hamilelik haberleri duyuyorum içim buruluyor o an sadece ağlamak istiyorum…
balmumu2 mumoftwins Evet çok üzülüyor insan Rabbim İsteyen herkese nasip etsin inşallahh bacım bende çok istiyorum sonuç hüsran daha 1 yıl dolmadı ama Herşey Allah’tan bekliyorum her ay
birumut_ balmumu2 yok ya benim her şeyim normal düzgün adet görüp yumurtluyorum ama 2 gün içinde yumurtlamam lazımdı hiç şaşmıyordu bu ay şaşırdı kendini 🥹