behacet hediye22 cnm oksapar annede pıhıtı problemi olmasın diye kullanılıyor. Coraspirin ise bebeğe giden damarlarda bir problem olmasın beslenme problemi yaşamaması adına kullandırıyorlar. Ben ikinci gebeliğimde ikisinde kullanmıştım.
Busraatpl hediye22 banada araştırma hastanesinde doktor aynı şeyi söylemişti, oksapr pıhtılaşmayı önlemek içinmiş, benimde bi öncekinde damarda centik olduğu için gelişim geriliği oldu erken doğum yapmıstım. coraspin daha etkili. özeldeki oksapar kulln dedi diğeri de coraspin dedi ben ikisinide kullanmıstım
Busraatpl rosee233 10 lu kutularda, doktorunuza rica edin rapor cıkarırsa 3 kutuyu 450 ye falan alıyodum ben. ama raporsuz tek kutu 1.000 lira civarıydı diye hatırlıyorum
rosee233 Busraatpl raporu devlette mi çıkardınız özelde mi . Birde pıhtılaşma testi yaptırmış mıydınız
Busraatpl rosee233 yok hayır yaptırmadım, daha önceki gebeliğimde gebelik zehirlenmesi geçirmiştim, önlem amaçlı bu hamileliğimde kullanmam gerekiyordu, özeldeki doktor çıkarmıştı
minnosbirkiz rosee233 ben yaptırmıştım, yatkınlık çıktı, doktorum kullanmasanda olur, önemli olan genlerde sıkıntı yok demişti, için rahat edecekse kullan demişti, ben kullanmayı tercih ettim, kalp atışını görünce başladım her ikisinede