mucizebebekkk589 zfrnemos aminnn canım inşallah doğru söylüyorsun bazen kızıyorum kendimi toparlıyorum sonra tekrar düşüyorum bir döngüdür gidiyor 😊
mucizebebekkk589 hanega denedim birkaç ay canım yumurtlama görüyorum ama o da eşimi de beni de strese sokuyor 2-3 aydır onu da bıraktım az çok tahmin ediyorum zaten zamanları
hard anladım cnm ama sende olmıcak diye birşey yok inşallah kalır beynin rahat olmasına bağlı cnm bnm bence aklından çıkarmayı dene anlıyorum çıkaramıyorsun ama eşinle bebek olsun diye ilişki yaşama birazda öle dene belki kalır 😊🌸
Fizikcifizik Allah dualarınızı kabul etsin. Cok kafaya takarsaniz olmuyor. Tevekkül edip salın gitsin
kavalakurabiyesi mucizebebekkk589 inşallah banada hacamat sonrası kalan bir arkadaşım söylemişti umudumda yoktu açıkcası ama o ay nasip oldu burdada ataştırabikirsin hacamat sonrası kalan çok inşallah vesile oluruz neler hissettiğini çok iyi anlıyorum bende 2 yıla yakın uğraştım şimdi 30 haftalığız rabbim sanada en kısa zamanda nasipmetsin 1 kez kalabilmişsin yine kalırsın inşallah ❤️
mucizebebekkk589 kavalakurabiyesi sağlıkla kucağına alırsın inşallah rabbim bana da isteyen herkese de nasip etsin 🤲🏻 bu arada hacamat hangi bölgelerine yapıldı canım ayak bilekleri rahim üstü kuyruk sokumu yazıyor internette ama nerelere yapar acaba
eed21 Sadece uygun zamanın gelmesi gerek. Biraz Nazlı bi bebiş öyle düşünün. Sizi biraz uğraştırıyor. Rabbim sağlıkla en kısa zamanda hayırlı evlat nasip eylesin size ♥️
Bir1kelebek mucizebebekkk589 canım instegram da nihalin bahçesi diye bi sayfa var oradan girip paylaşımlara bak bende yeni baktım biri önerdi burada eşime ginseng macunu alıcam aşırı iyi dönüşler var sende al eşinle kendine ♥️ inşaAllah bu sene hamile kalırız
mucizebebekkk589 Bir1kelebek yaa ilk defa duydum canım bakayım hemen. Kalırız inşallah yaa seneye bu zamanlar kucağımızda olsunlar inşallahhh sağlıkla kolaylıkla 🤲🏻🥰
kavalakurabiyesi mucizebebekkk589 yok sadece sırt bölgeme yapıldı 10 kupa olarak tüm sırt bölgeme yaptı kasıklarıma daha faxla yaptı onlar zaten bebek istemi olan kişiye göre ayarlıyor canım mutlaka söyle bebek istemini
eed21 mucizebebekkk589 bende istediğim zaman olmadığında öyle düşünüp kendimi teselli etmiştim. Takmamaya çalışmak çok zor ama kendi kendimi kandırdığımı öyle düşünmediğimi bilsem bile kendime diyordum nazlı bebek sadece neden olmasın o şekilde dağıtmaya çalıştım zihnimi
Bir1kelebek mucizebebekkk589 amin amin seneye bu zaman kalmasın inşaAllah eylül ekimde kucağımız da olsun diyelim 😂😂😂
Irem-61 mucizebebekkk589 kuzum Rabbim tez zamanda inşallah en güzel şekilde versin. 4 sene değil ama bende 1 sene yaşadım o durumu ve rahim filmi çektirdikten sonra gebe kaldım öncesinde Impryl diye vitamin kullandım
mucizebebekkk589 Irem-61 bende tekrar çektirsem mi diye düşündüm ama rahmi boş yere yormakta istemiyorum temiz çıkmıştı geçen haftada içime sinmedi Histeroskopi yaptırdım o da temiz 🤷🏻♀️
Irem-61 mucizebebekkk589 benim amh ım yaşıma göre düşüktü doktorum ekime kadar dene gebe kalamazsan ekimde tüp bebek yaparız demişti. Ama başka sorunum yoktu. Haziranda hsg çektirdim temiz çıktı. Sonra o ay gebe kaldım. Ama inan neredeyse hiç ilişkiye girmedik artık aman Allahtan her şey diyip bırakmıştım. Öncesinde çok stresli oluyordum olmuyordu. Stres de çok önemli. Eşinin morfolojik yapısına bakıldı mı