Smye Alyamom35 2 saate bir sirkeli su ile Harvard yap bende Doğumdan önce sen gibiydim öksürünce dikişler çok acır moralini yüksek tut sabaha bişeyin kalmıcak ben 1 günde iyilesmistim
melissannesi Alyamom35 Öncelikle moralini sıfıra indirip ağlamanın yararı yok, zararı çok canım🤫 Dr sorun görmediysensende korkma sesin içinde bala biraz limon damlatıp iç boğazlarını yumuşatır. Şifalar inş herşey gönlünce olur🤲🏻👶🏻
Alyamom35 Sense banada doktor aynısını dedi. Son günü buldun hastalanacak dedi 😣 Ya benim sezeryan bide öksürürsem ağrılardan korkuyorum 🥺
Sense Alyamom35 inş iyi oluruz düzeliriz Allah ım yardımcın olsun seninde sağlıklı hayırlı doğumlar herkese
A_S_K Alyamom35 bir bardak ılık süte 2 tatlı kaşığı bal 2 tatlı kaşığı karabiber karıştır sıcak sıcak iç. Boğazın yumuşar gıcığını götürür sesinde düzelir ölçülerini ben verdim ama sen kendine göre ayarla karabiber tam bir şifa
Akcabusra Alyamom35 yok tatlım hiç zararı olmaz bal daha baskın zaten aksama dene istersen üstüne de ılık süt iç bende de çok olur allah yardımcın olsun çok üzüldüm
Zmrtbdk Alyamom35 ılık süte bir miktar bal,tarçın ve zencefil koyup içebilirsin canım.Geçmiş olsun,güzel doğumlar..🌷