Ceylnnn GencbirAnne_1 aa yalnız olmadığıma çok sevindim 🥰 kasılmaların başladı mı doktor kontrolüm haftaya çok merak ediyorum ne durumdayız ☺️
rzyemrykvrk kartanesi___ merhaba birebir aynıyız hafta olarak benim ikinci gebeliğim kısmetse oğlum olacak ☺️ Doğum ne zaman belli mi
kartanesi___ rzyemrykvrk yaa ne güzel🥰doğum daha belli değil bu cumartesi doktora gideceğim muhtemelen sezaryen günü verecek çok heyecanlıyım 🥰
Havin49_ Gokturkmom_ ikinci gebelik 31 haftalık ikiz erkek bebekler zorlayan şey erken doğum riski çok şükğr onun dışında bi sorun yok
aygun999 senaakck merhaba canım bende 19+4 oldum ama cinsiyet belli değil bir birine benziyor diyor doktorum
twinmoms34 nazli0306 ben de 12+1 im ilk gebeliğim ikiz bekliyorum ☺️ nasıl hissediyorsunuz kendinizi? Ben mide bulantısı çok yaşıyorum.Karnım da hiç büyümedi sizde durumlar nasıl☺️
__k twinmoms34 bende 12+1 aynı şekilde karnım büyümedi. 3 kilo verdim. Mide bulantısı bende de var ama bugün düne göre daha iyiydim.
nazli0306 twinmoms34 bulantı hiç yok iştahım açık benim 2. Gebelik karnım çıktı canım cinsiyet bellimi 🥰
Zeyneplemutluluk twinmoms34 12 haftalık hamileyim bulantı yüzünden kilo verdim iştahım yok içim dışıma çıktı desem yeridir. 3 buçuk yaşında kızım var. Cinsiyeti henüz belli değil 🌸
prettyymommyy Gokturkmom_ 24 yaşındayım 20+1 haftam erkek annesiyim aynı olan hamiş kızlarım yazsın tanışalım 🫶🏻🫶🏻💕
prensannesi___ nkkl amin inşallah kendimize bişey almıyoruz artık o kadar güzel şeyler var ki hepsinden alaşım geliyor
GencbirAnne_1 Ceylnnn Başladı başlamaz olurmu bir kaç gün öncesine kadar yalancı sancılar vardı şuan iyiyim 🌸
iremc7 Ceylnnn merhaba bende 29+3 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ve cinsiyeti erkek 😍💙 bende de aynı sıkıntılar var sırt ağrısı, kuyruk sokumu ağrısı, uyku uyuyamaz oldum ☺️
Ceylnnn iremc7 şimdiden bizi uykusuzluğa alıştırıyor bu minikler 🥰 yalancı kasılmaların başladı mı bebek hareketleri nasıl canım
bsrmnts Gokturkmom_ Hayırlı günler. Bizim de ilk bebeğimiz şükür. 17+4 bebişimiz şükür. Daha cinsiyeti belli değil. Perşembe günü öğrenmeye gideceğiz İnşâAllah. 🥰
teacher78 bsrmnts haftamızda günümüzde aynı🥹 kontrolleriniz devlette değilse sizinki kız olabilir. Biz 13. Haftada yüzde 90 geçen haftada yüzede yüz şekilde erkek olacağını öğrendik🙏