toprak6671 Gokturkmom_ 11 haftalık hamileyim 🤗 İkinci hamileliğim 1 tane kızım var Cinsiyeti henüz bilmiyoruz çok heyecanlıyım ama Varmı benim gbi aynı olan haftası 💕
zamansmomm toprak6671 11+6 benim de 1 yaşında oğlum var cinyeti ben de çok merak ediyorum tahmin yapıldı mı
MS2 Bugün tam 30+1 haftalık hamileyim 2 yaşında bir oğlum var❤️beni zorlayan şey oğluma yetemediğimi düşünmek kardeşi gelince ilgisi bölünecek üzülecek diye çok korkuyorum 😭
vanilya_kokusu_ Gokturkmom_ adım Alev 23 yaşındayım 2. Gebelik ikinci prensesim geliyor 29+1 im az kaldı doğuma 38 de Sezeryan olacam inşallah selametle geçer çok korkuyorum Ams içimde tutacak değilim 😂😂mide yanması sırt ağrısı beni aşırı derecede zorluyor 😫😭 uykusuz geceler rahim ağzı kısalığı çıktı biraz erken doğum riskim var progestan fitili kulaniyrum inşallah vaktin de doğar
merylii_ Gokturkmom_ biz daha küçüğüz 6+2 İkinci gebeliğim İlk bebişim erkek ve şuan 20 aylık İkincisin de kız olmasını istiyorum ama hayırlısı Sağlıkla gelsin inşallah Birkaç gün önce öğrendim hamile olduğumu ve değerim çok düşüktü o yüzden daha doktora gitmedim takipteyim düzenli yükselirse gideceğim
gulo21_ 25+2 haftaligim ilk gebeliğim biraz heyecanlı biraz korkulu geçiyor inşallah zamanında kucağımıza alırız💕
Ceylnnn Gokturkmom_ merhaba hanımlar 🌸 29+2 haftalık hamileyim. İlk gebeliğm nasipse oğlum olacak 💙 27.haftaya kadar gebeliğim çok rahat geçti ama sonrasında mide yanması bel sırt ağrısı gece uyuyamama başladı bu hafta da sanıyorum ki yalancı kasılmalar eşlik ediyor 🥹 Sağlıkla kolaylıkla bebişlere kavuşalım inşallah 🥰
iremc7 Ceylnnn merhaba bende 29+3 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ve cinsiyeti erkek 😍💙 bende de aynı sıkıntılar var sırt ağrısı, kuyruk sokumu ağrısı, uyku uyuyamaz oldum ☺️
alsibel @Gokturkmom_ 31 haftalik oldum erkek ilk cocugum olacak, yurtdisina tasindim yeni ve her seyin ilk tecrubelerini yasayacagim insallah Herkes saglikla kucagina alir yavrusunu Ayni haftada olanlarla tanismak isterim ben de
ebrukkaya İlk gebeliğim 24+4 günlük hamileyim güzel bir hamilelik geçiriyorum rahatim derken bir kaç minik sorunlarla karşılaştım ama buna da çok şükür diyorum 🤍 🤲🏼
nkkl prensannesi___ Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben almaya başladım markette çalışıyorum bebek ürünleri geldikçe aldım ufak tefek bende çok istiyorum alışveriş kimisi erken diyo kimisi al diyo bilemedim hevesim de var
prensannesi___ nkkl amin inşallah kendimize bişey almıyoruz artık o kadar güzel şeyler var ki hepsinden alaşım geliyor
Nur482482 Gokturkmom_ ilk gebeliğim kız bebek 38+4🥹🌸 27 yaşındayım yüksek lisans tez dönemindeyim bi yandan da kariyer yapmaya çalışıyorum 🙃🙃
reys Nur482482 ben de 27 yaşımdayım ilk gebeliğim çalışarak kariyer yapmaya çalışıyorum 😂 almak istediğim birkaç sertifika vardı ona yetişemiyorum vallahi evde iş, işte iş. Belki 37den sonra izne çıkınca yetiştirebilirsem alırım ama pek sanmıyorum da umudu kestim
Nur482482 reys 35 ten sonra o kadar ağırlaştım ki tez yazamaz okula uğrayamaz oldum o yüzden zor gibi 🥹🥹🥹
pknk muslimmom bende 9+1 ilki erkek dua ediyorum sağlıkla inşallah kız olur 🌸 sende bana dua Bnde kız istiyorum 💕🥰
parildayanyildiz2 2 yaş 11 aylık bir kızım var bu ikinci gebeliğim şuan 8+3 sabırsızlıkla bekliyorum bu bebişimi de🥰
fttmgll 14 haftalık gebeyim. İlk gebeliğim henüz cinsiyet bilmiyoruzzz. 8 haftadan beri kanamalı bir sürecimiz var progestan iğne ve ilaç kullanıyorum. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimiziiii. Muhtemelen haftaya cinsiyet öğreniriz🤰🏻😅
kavalakurabiyesi Gokturkmom_ ilk gebelik 2 sene uğraş sonrası 30 haftaya girdik yaşta 30 ❤️ 3-10 mart arası oğluşuma kavuşuyorum