zeykay Bende ilk 15 hafta iken farketmiştim zayıf olduğum için doktorum olabilir demişti , genelde bağırsak hareketleri ile karıştırılıyor dedi ama bence anneler onu ayırt edebilecek hassasiyette
momagain İkinci gebelik mi? İkinci de daha çabuk hissediliyor. Benim de 15.haftam bitmek üzere iki üç gündür ben de ufak ufak gezinti ve pıt pıt gibi hissediyorum
sirius8 H_M_ evet bebek hareketi ♥️ bende oğlumda ilk öyle hissetmeye başladım ve baya erken haftalardı. şimdi kızım da bir tık daha geç başladı ama kızımda da 16 haftada başladım hissetmeye 🥰
H_M_ sirius8 ilk gebelik ama hissediyorum ya bugünde böyle sanki karnım çekiliyor gibi hissediyorum birşey geziniyor gibi
sirius8 H_M_ evet bi yerde toplanıyor bazen. hissettiğiniz bebek bence bende aynı şekilde hissetmeye başladım iki çocuğumda da
yoncahan AslanEge ya Allah aşkına ne gazı 16 hafta diyor bebek 7nci haftada oluşuyor şöyle her şeye gaz demenize ayar oluyorum😁 10ncu haftada bebeğin ultrason da hareketlerini izledik videosu var. Dışarıdan o haftalarda evet belli olmayabilir ama 16ncı haftada bunu hisseden çok insan var. İnsan osuruğunu bilmez mi her şeye gaz diyip duruyorsunuz 😁 insan bu vücudunu tanıyor Allah aşkına her postun altına gaz gaz diyip durmayın artık ya 😁😁
AslanEge yoncahan Biz demiyoruz doktorlar diyor 16. Haftada bebek sence hissedebileceğin kadar büyük mü? 2. 3 doğumu olan insanlar zaten bu ayrımı yapabilir 10. Haftada görüyormuş komik şey 😂😂😂
yoncahan H_M_ bana da karnım çıktığı için gazdır o diyorlar 34 bedenim normalde göbeğim dümdüz hayatımda hiç gaz problemi yaşamamışım gibi 😁 o nasıl gaz bütün ülkenin ısınmasını karşılar😁😁😁
AslanEge yoncahan bahsettiğimiz gaz osuruk değil bağırsaklara oluşan baskı sebebiyle bağırsak hareketleri gerçek bebek hareketlerini hissettiğinde anlarsın