duriskonunannesi ozgee33 valla sanirim oyle gercekten ,gecen gordugum ruya bayagi bayagi gercekciydi ruyamda dua filan okuyordum en son oyle uyandim ,bir de esim de nobet usulu calisiyor iki kizimin ortasina girip uyuyakalmistim
ozgee33 duriskonunannesi benimki cok gercekciydi bide üzerine dua edip uyudum şu an tamamen kız benim için🙂
ebrudefnee ozgee33 ben ilk gebeliğimde 2 kere erkek bebek üzerine birşey görmüştüm ama kızım oldu 2. Hamileliğim birşey görmedim bunda
narcissus24 ozgee33 en önemlisi saglik 🙏 bana hep erkek bebek hissediyorum dediler belki de bilincaltimda öyle kaldi bilemiyorum sonuctan hiç şikayetçi degilim🤣🤣🤣
tugbamuratmutlu ozgee33 ben ruyamda erkek bebek gordum ve cinsiyetide erkek cikti benim ruyam cikmisti anlicagin
ozgee33 tugbamuratmutlu hamilleikte cıkar derlerdi çoğunlukla zaten o yüzden de merak ettim sordum coğunun doğru cıkmış 🤗
suragungor ozgee33 ben hamile oldugumu ogrenmeden 2 hafta once erkek bebek dogurdugumu ve emzirdigimi gormustum bebegim erkek 😂
suragungor ozgee33 amin insallah sagolun sizlerde insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi 🙏🏻🌸