ozgee33 yonca11 hadi hayırlısı olsun bakalım ama insan ikisinide tatmak istiyor ilki kız olursa ikinci erkek olsun isterim ya da tam tersi 🙂
ozgee33 tugbaustuntas ay böyle tersi cıkan msjları okuyunca da acaba diyorum ama ben sabah namazından sonra gördüm bide akşamdan dua edip yatmıştım cinsiyeti göreyim diye erkek derse doktor şaşırırm o derece🙂
tugbaustuntas ozgee33 ay bilmiyorum bende çok istemiştim rüyamda cinsiyeti görmeyi hatta görümcemde rüyasında görmüş erkek bebeği doğumda şaşırtıp erkek doğarsa bayılırım heralde😂
Gamzeee__ ozgee33 en son 15+1 de gittim suan 18+4 en garanti detaylı ayin sonunda detaylıya gidecegim
ozgee33 borulcem coğunluğun rüyası tutmuş benimde tutar gibi o zaman sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙂
ozgee33 duriskonunannesi ayy dua edip uyuyun bende hep köpek felan görüyorum beni kovalıyor normalde de korkan biriyim dua edip uyuyorum bide annem muska verdi bunu tak korusun seni diye çünkü ilk 3 ay uğraşırlarmış galiba cocuğu düşürmek için öyle duymuştum
duriskonunannesi ozgee33 valla sanirim oyle gercekten ,gecen gordugum ruya bayagi bayagi gercekciydi ruyamda dua filan okuyordum en son oyle uyandim ,bir de esim de nobet usulu calisiyor iki kizimin ortasina girip uyuyakalmistim
ozgee33 Gamzeee__ cinsiyet belli olması lazım değil mi eltimin ki 13 14 de belli olmuştu 16 da kesin demişti doktor
ahusn ozgee33 bende gebeyim 9 hafta bende 2 defa sizin gibu ayni ruya gördüm burdakılar erkek diyolar usm fotosuna bakalım ne olacak sonu
ozgee33 ahusn bende burda 2 3 kere gösterdim 2 erkek dediler 1 i kız dediler yani oda tam belli değil🤣
Semilk05 ozgee33 valla bende bu hamileliğimde rüyamda hep erkek gördüm cinsiyet partileri yapıyordum doktor kıza benziyor dedi buradaki herkes tahmin de erkek diyor bakalım doktor bir ay sonra Bidaha bakalım dedi
Gamzeee__ ozgee33 ilk çocuğum özeldi 11. Hafta tahmin etti bir sonraki kontrol de net oldu Cinsiyet %100 belli 2. Bebeğim devlet kontrolüne gidiyorum bilerek söylemiyorlar bir kız dedi bi erkek dedi alışveriş yapma bekle dedi bellide iste zahmet edip söylemekten acizler
aysegulykslll ozgee33 12. Haftamda erkek olabilir dedi doktorumuz 13. Haftada netleştirdi 17. Haftamdayım hala soruyorum cinsiyet aynı mı siye bir kızım var şimdi de oğlum olacak rüyamda kız gördüm sebebi de kızımı hamileyken 6. Ayına kadar erkek denildi travma olarak kaldı bende ama bunda pozisyon iyiydi ve netti bize de gösterdi alışveriş yapabilirsiniz dedi doktorumuz 😅🩵