erikarpuz yagmur1999 doğduğundan beri evde pamuk dışarda molfix izotonik sulu mendil kullanıyorum hiç pişik olmadı
3535abc Üni bayb yeni doğan sipariş verdim ilk oğlum kullandım çok iyi şuan e bebek te indirim var internet sayfasından sipariş verdim
esraezerr Ya sorum tecrübeli annişlere olacak da ıslak mendil bez falan önceden aldığımızda bebeğin cildine göre olmayabilir mi yoksa fark etmiyor mu bez biraz daha tene göre ama ıslak mendilde böyle mi alsam stok yapsam saçma mı bilemedim.
esraezerr Rbs06 değil mi ya hep elim gidiyor sonra vazgeçiyorum ya cildiyle uyuşmazsa diye teşekkür ederim cevap için ❤️
Rbs06 esraezerr rıca ederım zaten hersey cok pahalı bosa barı gıtmesın rıske gırmeye gerek yok sehır yerındeyız gıder alır esınız bosver yanı
Seloloo Cns0624 molfix izotonik yenidoğan (krem rengi). Çevremdeki 3 arkadaşım da kullanıyor çok memnun. Doğuma 20 günüm var 2 gün önce ebebekten aldım 3 al 2 öde var. 1 pakette 3 paket var. 1 tane fiyatı 130₺. Toplamda 9 tekli pakete 260₺ ödemiş oldum yani. İndirim takip edin mutlaka. Ebebeğin sitesinden stok bakabilirsiniz zor bulunuyor
Strongirl_ Cns0624 Molfix izotonik sulu mendil aldım ben. Kimse sorduysam hep onu tavsiye ettiler. Yenidoğan olanından aldım.
lotusflowers Ben içerik bakımından prima harmonie beğendim onu alacağım. Diğer bir kaç markayla karşılaştırdım bunun içeriği daha temiz