donovan26 dillk en başından beri ocean mummy kullanıyorum 15.haftada hem d vitamini damlası hem demir ilacı yazdı doktorum doğuma kadar kullanacakmışım. Ekstra tiroid ilacı da var benim, siz de danışarak başlayabilirsiniz 🙏🏻
AsyarRabiia dillk Evet bir gün kullan iki gün kullanma dedi büyük bir ihtimalle kabız yapmasın diye öyle dediğini düşünüyorum
prensess2666 dillk 16. Haftaya girecem 13ün ortasında pregnom max, demir, d vitamini, magnezyum kullanmaya basladım. 6. Haftadan 12. Haftaya kadar da folik asit kullandım
prensess2666 dillk multivitamin takviye bir ilaç hem bebeğin hemde annenin ihtiyacını karşılıyor içerisinde balık yağı felanda var diye biliyorum
dillk prensess2666 teşekkürler şimdi hatırladım kullandım ilk hamileliğimde bulantı yapmıştı bırakmıştık doktor kontrolünde
sennosew dillk biz de 12. Haftadan sonra folik asitten folik asit içeren multivitamine geçtik. D vitaminim düşük olduğu için 12. Haftada sprey başladık ve magnezyum başladık. 16. Haftamda demir ilacına başladım. 20. Haftamda da probiyotik kullanmaya başladım. Aslında doktorunuzun yönlendirmesi lazım vitamin eksikliği varsa tabii ki halsizlik uyku yapabilir
dillk sennosew aynen bu gidişle doktoru değiştirecek gbiyim bugün bende kan ilacına başladım baş ağrısı başladı artık
dillk sirius8 magenta kullanıyorum sol küreğimin uç kısmı aşırı ağrıyor ve uyuşuyordu doktora söyledim normal hatta ilerleyen haftalarda daha da artar magnezyum verelim demişti onu da vermeyi unuttu ilk hamilelikte bunu kullandım kas ağrıları için vermişti geçiyor ama iş yaparsam ağrısı yine tekrarlıyor
Semilk05 dillk bende kansızlık olduğu için başından beri delir ilacı kullanıyorum ilk zamanlar folik asit 12 hafta bitince başka bi vitamine başladım d vitamini de yazdı doktor evde bar diye almamıştık yokmuş bidahki sefere onada başlıcam
istanbuldabiizmirli dillk mutlaka baktırın. Bebek kendisi üretemediği işin sizden alıyor bazı şeyleri, tiroid hormonu da bu sebeple değişim gösteryor ve size yansıması bu olmuş olabilir. Kanda bu iki değerinize de bakılırsa içiniz rahatlar