minikmucizem26 Kızlar çevremde cogu kisi kiz cocuga hamile kalınca kalca popo kısmı genişler buyur diyor ? Sizce doğruluk payı varmi yoksa buda mi hurafe 🤭dun eşim bana kalçan genişlemiş sanki dedi de kiz olma ihtimalini dusundum biran;)
Kuppraa minikmucizem26 Vala diğerlerini bilemeyrcğim canım ama benim direk kalçam genişledi ve pantolonlarıma girmemeye başladım ve benimde kız 😅 o yüzden olabilir bence 🥰
bademli_puding minikmucizem26 birazda vücut şekliyle alakalı bence benim kalçam zaten geniş kızımda da oğlumda da genişledi 😂
Ceylnnn minikmucizem26 bebeğim erkek ve kalçamla göbeğim yarışıyor biri önden biri arkadan gidiyor resmen 😂😂
deryakurtulus minikmucizem26 Basen ve kalçam hiç büyümedi karnım yumurta gibi sipsivri ve oğlum olacak sanırım hurafeleri doğruladım. 😅
Gylcu Sanmıyorum bence herkesin yapısı farklı onunla alakalı 🙈kimisi mesela kilo alınca basenden alıyor kimisi başka yerlerden açıkçası bende hiç bi cinsiyet hurafesi tutmamıştı basen de illa genişliyo sanki
minikmucizem26 Benim iki kızımda da bariz net genişlemisti..göbek çıkmamıştı bundada 9 haftalığım aynı belirtiler var sanki :) kalca önden gidiyor
ozcelik_ Benimde kalçam ve basenlerim büyüdü kilo alıncada burdan alıyorum henüz cinsiyeti öğrenmedim😁
Ceku256 minikmucizem26 benim tüm belirtiler erkekti kızım oldu. O yüzden çok inanmıyorum ya. Karnıma bakan sakın kız kıyafetini fazla alma bak oğlun olacak kesin diyordu.
kizinaasikanne minikmucizem26 Benim bir tane kızım var şu anda da erkek bebeğe hamileyim. Geçen gün kayınvalidemin ablası bana dedi ki hiç kilo almamışsın gibi kalçan çıkmamış burnun büyümemiş sadece karnın var ve ben 31 haftalık hamileyim. Kızımda da annemler bana hep kalçan çıkmış senin bayağı kilo almışsın sanki diyorlardı ve o zamanlarda 12-13 haftalık hamileydim. 😁 ama tabi herkeste belirtiler aynı olmadığı için ben inanmıyorum bu duruma 🙈 sen erkekte hamileliği benim kız hamileliğim gibi yaşayabilirsin olabilir sonuçta %50 ihtimal var
Herseydenbiktim minikmucizem26 Ben zaten spor dolayısıyla kalcami genisletmistim normalde top gibi olan kalcam hamilelikte o kadar kilo almamama rağmen doğumdan sonra da davula döndü 😂😂 Geçecek ama sıkıntı yoookk dert etme🐣😂💖
Havin49_ minikmucizem26 iki gebeliğimde de popom hiç büyümedi kilom olmasına rağmen popom yok benim🙈😀😀😀
Elliiiffff minikmucizem26 erkek bebeğe hamileyim ve göbeğimden önce affedersiniz kalçam büyüdü, karnımla yarışıyor. Yandan şeklim çok komik görünüyor🙈
Elfidanur minikmucizem26 ayyy evet bende oldu basen kalça bildiğin büyümüş kendim bile farkediyorum ama güzel oluyor kız 😂🤦🏻♀️kalsın kalçam böyle doğumdan sonra ınsallah zayıflarsam orası kalsın bebişim de kız 😍🐣