sunbloom123 semosderler2 3 saat kadar muayne olduk çok ilgili ve detaylıydı yüzünün dönmesini bekledik o süreçte kahve çikolata vs yedim toplamda bu şekilde 3 saatimiz geçti 🌸
slnylmz96 sunbloom123 semosderler2 benim doktorum 15-20 dk muayene etti sadece 🥹 ilk çocuğumda da öyleydi doktorumuz aynı. Ama gitmeden çikolata kahve yiyip için hareketli oluyorlar ☺️
sevgi24062023 semosderler2 Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi peritonoloji bölümü doktorun munip Akalın o kadar ilgili bir doktor ki özel hastaneyi aratmıyor 40 dakikaya yakın muayene etti hem karından hem de vajinal muayene istedi vajinal muayenede Rahim uzunluğuna ve Rahim kısalığına bakıyorlar Erken doğum riski var mı Ben o yüzden vajinal muayeneyi de yaptırmak istedim
semosderler2 slnylmz96 15-20 dk çok kısa değil mi aslında tüm organları her şeyi kontrol ediyorlar sonuçta
sunbloom123 semosderler2 evet sadece göbekten bakıyorlar kilo durumuna göre ama tabi netlik değişebiliyor bu arada
semosderler2 sunbloom123 aynen devlette çok sıra var diye biraz daha hızlı bakıyorlar ama özel içinde fazla kısa geldi bana
slnylmz96 sunbloom123 ilk te de öyleydi diye doğrusu çok takılmadım sağlıkla doğsunlar inşallah bebişlerimiz 💖
Zeynepefem semosderler2 bizimki de 20 dakika sürdu ama herseyine tek tek bakıp inceledi organların seslerini bile dinledik. Sizinki ne yapti ki 3 saat cok uzun degil mi genelde bebekte bi sıkintı varsa uzun sürüyor normalde 20 25 dakika ideal süre
semosderler2 sunbloom123 ben bugün gittim vajinal muayene içinde hazırlanmamı istediler , ben kızımda sadece karından yaptırdım mümkünse yine o şekilde yaptırmak isterim dedim o şekilde yaptırdım ilk kez vajinal kontörlü duydum birde
semosderler2 sunbloom123 bende öyle sağolsun doktorumuz her şeyini kontrol etti sohbet etti hani boşlukta bir muayene olmadı parasını kuruşu kuruşuna haketti
sunbloom123 semosderler2 aa bende ilk defa duydum detaylı ultrasonda ikili testte felan diyorlar ama bunu duymamıştım kilonuz varmı ondan mı dediler
semosderler2 sunbloom123 Yoo hayır normal süreç öyle dediler hatta ilkte erkek doktor muayene ediyor sonra kadın doktor dediler , bende sırf kadın doktor olsun diye oraya almıştım , ben sadece kadın doktor muayenesi istiyorum dedim öyle yaptılar sağolsunlar