Anonym666 2prensesannesiiii inan stress yapman icin suan daha cok erken sende bak birden koyulascak emin ol😂
bebee1 @Bir1kelebek kız benimki de 2 gün pik kaldı bugun silikleşti biraz yarın saymaya başlıyomm sen ne alemdesinn
Bir1kelebek bebee1 ben valla hiç değerlendirmedim buraya atmıştım hatırlarsan pik olduğu gün değerlendirdim ama ertesi gün tekrar pikti değerlendiremedim sonraki gün de değerlendirmedim yani bu aydan 0000000 umudum
2prensesannesiiii Bir1kelebek inşallah bana aynı geliyor hep koyuluğu gözüm algılamıyor yarın 4 ten devam edeyim 1 kez sadece
Anonym666 2prensesannesiiii yok yok sen sürekli baktigindandir emin ol yarn daha koyu bi renk görüceksin
2prensesannesiiii smyyy95 🤭😂 kız benimde beynim yandı bu işe ben bi ara kullandım 5 gün mü ne pik gördüm o gün ilişki oldu gebe kaldım sene 2022 ama nasıl yaptım hiç hatırlamıyorum😅😅
smyyy95 Bir1kelebek yarın kaçta yapayım canım dün gece değerlendirdim bir dolu bir boş gitsek kaçırır mıyım acaba
Anonym666 smyyy95 bence bi dolu bi bos da kacirma ihtimalin sifir. Sperm 5 gün yasiyor vücuta canm gün asiri kacirma ihtimali diye birsey olmaz
Anonym666 2prensesannesiiii oho daha var canim hic dert etme bunu ben pik yakaladim yaptimda noldu yine hüsran😂
smyyy95 2prensesannesiiii ben kızıma bir ilişkide hamile kalmıştım 🤣 bunda da olursa inşallah bu ay 8. Ayım olur inşallah