2prensesannesiiii Bir1kelebek şimdi tekrar yaptım hepsi testin ilk 5 10 dk olan halleri kuruyunca garip oluyorlar😊
Bir1kelebek 2prensesannesiiii 10. Dk da çekebilirsin 5 dk da erken olabiliyo bazen dün ki gibi gözükğyo ama olsun olumsuz bir şey değil bence
2prensesannesiiii Bir1kelebek yok anacım ya koyulaşmıyor bu 9 da tekrar yaptım aynı 9 u daha koyu 2 si 9 da yaptığım test şimdi
Bir1kelebek 2prensesannesiiii canım bana da oluyor arada önemli değil Bazen düne göre silik çıkıyor bende de sonraki gün tekrar koyu çıktığı oluyo
Anonym666 2prensesannesiiii ben bi tik daha koyulasma gördüm sanki yarn net koyulasir gibi geliyor yakinlastigi kesin ama.
2prensesannesiiii Anonym666 hormon ilacından dolayı düzelmiştir yoksa döngüm yumurtlamam hep uzuyordu kaç aydır 🥰
Anonym666 2prensesannesiiii inan stress yapman icin suan daha cok erken sende bak birden koyulascak emin ol😂
2prensesannesiiii Bir1kelebek inşallah bana aynı geliyor hep koyuluğu gözüm algılamıyor yarın 4 ten devam edeyim 1 kez sadece
smyyy95 Bir1kelebek yarın kaçta yapayım canım dün gece değerlendirdim bir dolu bir boş gitsek kaçırır mıyım acaba