Zehramom sevdicek93 cnmbenimde ilk zamanlar öyle karnım şişmişti ki kilo aldım sanmıştım ama midem şişiyormuş sonra inmişti
Asiacr Tontisannecik cok dogru diyorsun bende 15+4 deyim gorsen doguma gidiyorum sanirsin..nasil bir sislinlik. Hem demir ilaci hem hormonlar sindirimi cok yavaslatti. 2 3 gun boyle sonra wc sonra iniyor nefes aliyorum.
Badesmom sevdicek93 evet canım korkma bağırsakların rahatlamıştır hep güzel şeyler düşün konuş bebişinle :) az kalmş tekmelerle karşılık verir ❤️
Aylinannesi sevdicek93 canım ben 35. Haftaya giricem hala öyle bi uyanıyorum karnım kücülmüs 🤦🏼♀️ Normalmis şişlik ve pozisyondan ötürü bende cok korkuyodum ama rahatladm sonradan🤷🏻♀️☺️
Mervenin sevdicek93 15 haftalık hamile karnınzaten fazla büyük olamaz şişginliktir o inmiştir bebek kaç gramki karnın çıkcak canm 😊👍🏼
Tovishka Mervednr merhaba ben de 6+1 deyim cok zayifim normalde ama karnim baya cikti simdiden. Aslinda saglikli da besleniyorum da bu siskinligi yapan ne acaba.. daha herkese soylemek icin cok erken ama belli olacak diye korkuyorum..
Mervednr Tovishka ilk haftalarda sindirim yavaşlıyo bide çok fazla gaz oluyo canım ondandır sonra normale dönüyo
Mervenin Tovishka benm dr um yalancı şişkinlik ilk haftalarda olur demişti sonra iniyor 6. 7. Ayımda bile karnım okadar az çıkmıştı ki hamile gibi bile durmuyodm😄
Sitionline sevdicek93 Vala benim sürekli değişiyor bi Büyüyor bi küçülüyor bnde anlamadım 😁 24+3 üm hala bi şekle girmedi Allahtan artık hareketlerini net hissediyorum da sıkıntı yapmıyorum
sevdicek93 Teşekkür ederim kızlar cevaplar için gerçekten çok rahatlattınız şişkinlik de olabiliyor yatış pozisyonundan da olabiliyor demekki