_kalpatisi ben45 aslında tam zamanında 😅 çocuk kreşe gidiyo bebekle evde tek kalıyosun bebekle ilgilenirken kızım kreşte olucağı için bol bol bebeği sevip akşamınada kızımla vakit geçirebilirim 😅🥹
ben45 _kalpatisi Bende ondan dolayı çok istiyorum 3 yaşında kızım anne benim kardeşin nerde diyor ondan sonra karar verdim 🥺🙏
aselimdurum ben45 kızım 6 yaşında şuan 9 haftalık hamileyim istemiyordum plansız oldu ama şimdiden benimsedim çalıştığım için zorlanacağım ama yapacak bişey yok sağlıkla kolaylıkla gelsin Rabbim yardım eder inşallah
bebekoo47 ben45 canım ben 5 sene ara verdim eşim cocuk istemiyordu snra dusunduk ilk ayda tuttu 2 aylık hamileym suan
aselimdurum ben45 evet yetemezsem yeterli ilgilenemezsem vicdan yapıyorum bırakıp işe gideceğim vs vs işte analık çok zor 🥺
annekiz6141 ben45 kızım 3 yasına girmesine 2 ay vardı hamıle olduğumu ogrendım doğduğunda da aralarında 3 buçuk yaş falan olucak 🥰
defnevedoruk ben45 iki hamileliğim arası 18 ay denediğimiz ilk ay hamile kaldım zaten neyi normal değil😂
ben45 defnevedoruk 18 ay sonra oldu dedin 1 yıl 6 ay yapar korunmasan ilişki oldunmu 1 ondan dedim benim sorduğum soru ikinci çocuğa kaç ay sonra hamile kaldınız diye 😅🌸
ben45 aselimdurum baya zor ama kardeşini çok sevicek emin olabilirsin benim kardeşim diye onu küçük yaşta korucak ve bu hoşuna gidecek benim çocuğum 3 yaşında anne benim kardeşim nerde diyor 🥹🌸💖