seymayla ben45 kızım 6 ayda oldu şimdi yine hamileyim 2 sene biz istemedik 3 sene kendi olmadı yani 5 yıl sonra oldu 😂
Papatya05_ ben45 düşündüğümüz ay Rabbim nasip eyleydi allahım afiyetle sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin 💕💕💕💕 ilkinde 3. Ay da kalmıştım
Meryem-7927 ben45 ben istemiyorum geri çekilmeye korunuyorduk iki kere yanlışlıkla oldu o da tuttu şansıma yarın dogumum var ikinci kizim daha 2 bucuk yasinda
afitp ben45 1 tane yeter dedim düşünmüyordum korunmama rağmen hamile kaldım aldırmayı düşündüm olmadı bazı nedenlerden dolayı vardır bi hayır dedim şimdi inşallah 2. Ci kızım olacak
ben45 afitp iykide aldırmamışsın canım bi anda büyür zorlansanda ileride rahatlık çekicesin hemen büyüdüler diye 💖🌹
Semilk05 ben45 ilk çocukla arası diyorsanız kızım 3 yaşında 13 haftalık hamileyim ama kaçıncı ayda tuttu diyorsanız adet oldum bitti o hafta korunmadım tuttu
ben45 2cock ne güzle bende ilkinde hemen kaldım 2. Düşünüyorum ama daha aralıkta korunmayı bıraktım bakalım ne zmn olucak
ben45 Meryem-7927 tavsiye etmiyorum ben benim adet düzenimi bozdu spriel çıkartım ilaçlara adet görebiliriyorum doğum kontrol hapı kullan bence🤍