1_Pandackk busecalimli 2.47 çıkmıştı ilaç kullandım doğuma kadar herhangi sorun yaşamadım 7 haftalıkken çıktı levontiron vermişti Sabah aç karnına kahvaltı dan 1 saat önce alıyordum
elif20261 busecalimli ya ben de bunu soracaktım açtığınız iyi oldu benim ilk kalp atışı duyulduktan sonra kan idrar veriyoruz ya o kanda tsh 2.82 çıktı doktor da 2.5 üstü ilaca gerek oluyor dedi emin olalım yeniden kan ver dedi verdim 2.4 çıktı gerek yok dedi geçenlerde aşırı hastalandım crp 35 e kadar çıktı antibiyotik kullandım daha da kullanıyorum yeniden kan vereyim crp ne durumda dediğimde 13 e düşmüş ama tsh 3.4 olmuş 16. Haftadayım yapay zekaya sordum o da 3 olmalı bu haftalarda diyor enfeksiyon antibiyotik etkilemiş olabilir diyor. Bir hafta sonra yeniden kan vereyim baktırayım diyorum Stresten öldüm artık ya gerçekten
busecalimli elif20261 geçmiş olsun tekrardan, ben de griptim bir haftadır anca toparlıyorum şu an. Bugün de dahiliye doktoruna gittim ama grip olmanla ilgisi olmaz sonuçların dedi bana, tekrar test istedi sonuçları bekliyorum şu an ama herhalde ilaç başlayacak
elif20261 busecalimli ya benim de crp yüksek çıkıyordu o yüzden de olabilir diyor yapay zeka ama önümüzdeki hafta yeniden kan vereyim diyorum baktırayım eğer yüksek çıkarsa doktora söyleyeceğim. Canım sıkıldı gerçekten önemli bir şey mi tsh yüksekliği onu da bilmiyorum ilk bebek çünkü 3.4 çıktı benim
busecalimli zynp92 sonuçlarım çıktı 1.93 çıktı, doktor ilaç kullanmamıza gerek yok şu an gayet normal dedi diğerlerine de baktı sorun yok dedi, 2 hafta sonra bir daha test yapalım gel dedi 🙏🏻🙏🏻
sevacano busecalimli benim 7.4 çıkmışdı 12haftalikken öğrendim hemem dahiliye gittim 50mg ilaça başlatti hir türlü düşmüyordu 75mg çikardi şimdi biraz daha düşüşlerde her an kan veriyorum baktiriyorum doktorunuza güvenin yukselirse ki hamilelikte hep yukseliyor bebeğin beyin gelirimi fln olur
busecalimli zynp92 benim kadın doğum doktorum dedi bi görün dahiliyeye sınırda diye belki ilaç başlanır dedi, o şekilde gittim
busecalimli elif20261 sıkmayın canınızı ama hem anne hem bebeğe yetmesi için önemliymiş, o yüzden bence bekletmeden tekrar kan verin benim şu an düşük çıktı mesela ona göre bisey der doktor
busecalimli melekmom34 sanırım hamilelik etkiliyor yani daha doğrusu gebelik ilk trimesterda 2.5 altı olmasını yani normalden hızlı çalışmasını bekliyor doktorlar bebeğin gelişimi için. normalde sıkıntılı bir aralık değil belki gebelikte ama daha düşük isteniyor o yüzden ilaç başlayabiliyorlarmış baktırın sizde vakit kaybetmeden 🙏🏻
elif20261 zynp92 valla benim 22 oldu 35 oldu antibiyotik başladık bitti gerçi 13 e düştü. İste yapay zekaya sordum antibiyotik crp de çıkartıyor tsh değerini diyor. Bitince yeniden kan ver diyor. Pazartesi yeniden gidip kan vereyim sonucu doktoruma atayım diyorum çok mu yüksek acaba ya değerimiz
zynp92 elif20261 ya bende bilmiyorum ki sağlık ocağında gebelik icinn verirken vermiştim doktor hiç bir şey demedi değerim 12 benim yapay zeka bu değere de yüksek dedi artık doktora gittiğimde soracağım hepsini duruma göre hareket edeceğim