Hial75 eşim 100 bin alıyor 80 bin alıyor 150 bin alıyor diyenler nasıl birikim yapıyor anlamış değilim ilginç gerçekten
Telefon faturalarımız,taşınabilir internet paramız (1800 civarı geldi bu ay), elektrik, su, doğalgaz 8 bin civarı bizim, 10 binde kira. Eşim 40 bin alıyor karayollarında çalışıyor maaşı Mart gibi falan artar çünkü hava koşullarından dolayı şu an çalışmıyorlar maaşları yatıyor ayda birkaç kere şehir dışına gidiyorlar ben evden freelance çalışıyorum part time olarak. Eşimin sigara parası, mutfak masrafı 10 bin falan tutmaz bile. Normalde alışverişi çok severim ama bu ay mesela sadece 1800 ₺ civarı alışveriş yaptım LCW’dan kızıma astronot tulum,kışlık takım,2 tane de alt üst takım aldım kendimize hiçbir şey almadık zaten şubat ayı oldu. Kişisel bakım malzemeleri almam gerekiyordu internetten almayayım yoksa başka şeyler de alırım diye mutfak için markete alışveriş yapmaya gidince marketten aldım onları biraz daha birikim yapabilirsem 2.ajda bileziğimi alıcam üstelik Aralık ayında 2.el ıphone 13 pro aldı eşim bana siz düşünün.