yurdtas tugbaokcular İnşallah pozitif sonuç alırsınız ❤️ Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıcaklq kucaklarımıza alalım 🙏
tugbaokcular yurdtas amin inşallah hepimize nasip olsun. Olursa benim ilk gebelik olacak yaşım da var 36 yaşındayım.kendiliginden Olacağını düşünmüyordum nasip inşallah oldu bu sefer🙏🥹🥹
yurdtas tugbaokcular benim de ilk gebeliğim 🥹 Allah gönlünüze göre versin güzel haberlerle gelin inşallah 🫶🏻
cetinbebek tugbaokcular inşallah vardır ama benim bundan daha silikti adetim 10 gün vardı ve kan verdiğimde hcg 17 çıkmıştı.o yüzden bence çok net var ☺️
yurdtas tugbaokcular bazı aciller almıyor benim kendi çalıştığım hastane almadı belki sizin hastaneniz yapıyordur, özelde acilde vermiştim ben
kirr tugbaokcular devlette direk gebelik bakmıyorlar bildiğim kadarıyla ben özel hastanenin acilinde vermiştim canım 280 lira falandı
tugbaokcular cetinbebek yaa inşallah canım adetim de bir gün gecikti. Adet gününü bekledim p yüzden gitmedim aslında
tugbaokcular yurdtas bizim burda özel yok. Kadın doğuma da randevu bulamadım ama acilde alırlar inşallah soylucem çıkışta. Olmadı yarın kadın doğuma gidicem
cetinbebek tugbaokcular benim daha 10 gün vardı uzak bi mide bulantısı yaşadığım için supelendim ama gecikmeyi filn bekleyememistim 😄
yurdtas tugbaokcular ağrım var ilaç alıcam gibide konuşarak şansınızı deneyebilirsiniz belki o zaman bakarlar
tugbaokcular cetinbebek yaa tamam öyle soylim bizim bura küçük ilçe acil boş oluyor yaparlar diye düşündüm.