tugbaokcular Selamlar arkadaşlar evde lh testi vardı onla test yaptığımda pozitif görünce şaşırdım. O yüzden evdeki erken gebelik testi ile test yaptım acele ettim bekleyemedim. Hafif silik çizgi beş dk içinde çıktı. Bir kaç ay önce artimed de yalancı pozitif görünce korkuyorum artık. Bir saatlik idrarla olan test doğru olur mu sizce görünüyor mu bakar mısınız.
yurdtas tugbaokcular ben ilk test yapıp çok silik pozitif görmüştüm akşam 6 gibi inanmadam yarım saat bekledim tekrar yaptım ondada silik çıktı beklemiş idrar değildi yani predoctor erken gebelik testiydi
Esma006 tugbaokcular ilk idrarla yapılan test net sonuç alırsın canım ovülasyon lh testi içinde iki saat öncesinden sıvı alımını durdurmak lazım kan ver gönlün rahat olur enazindan
bebegimle_ben tugbaokcular hamilesin bence canim bir hafta sonra tekrar yap canim ama suan var gibi insallah guzel haberlerle
tugbaokcular yurdtas ama karnım ağrıyor biraz adetime iki gun var. 14.20 gibi iş yerinde tuvalete girdim. Eve geldim 15.20 gibi testi yaptım. Bekledikçe koyulasiyor gibi. Bebetime marka bu güvenli mi. Hemen anında silik görünüyor. Fotodan daha net görünüyor evdeki
bebegimle_ben tugbaokcular canim bence var gebelik ama baska testle tekrar yapabilirsin guvenilir iyi testle ama benim gorusum var hamilesin tabi net soylemek icin erken tekrar test yap baskasiyla o zaman kesin net sonuc olur tebrikler
yurdtas tugbaokcular o markayı hiç bilmiyorum, siliz çizgi görünüyor Allah gönlünüze göre versin insallah hamilesinizdir🙏 yarın sabah yada gece baska bir marka ile deneyim içiniz rahat etsin
tugbaokcular azmira yaa inşallah vardır çok akıntı oluyor su gibi kasik ve bel ağrısı da var korktum biraz.
bebegimle_ben tugbaokcular canim valla ben carlbleu test kulanmistim gecen ay lambali olani ama negatifdi gecen ay adet gecikmesi oldu bende insallah bu aya prodoctor iyi diyorlar bide predictor ama bence eger varsa yanilma payi dusuktur ama bide baska testle yapabilirsin belirtiler var diyor bence var
tugbaokcular yurdtas çok teşekkür ederim inşallah vardır. En az kaç saatlik idrarla tekrarlayayim akşam yaparsam
yurdtas tugbaokcular aslında en doğru sabah ilk idrarla aslında bekleyenilirseniz tabii ben bekleyemedim hemen kan vermeye gitmiştim beta 50 küsür bi seydi 😊
tugbaokcular yurdtas yaa ne güzel inşallah benim de vardır. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapacağım bakalım. Ne olur
tugbaokcular Selam kızlar sabah ilk idrarla yaptım üç dk içinde çıktı bakar mısınız lütfen  Dünküne göre daha net görünüyor sanki