kubra_nur_celik damlossss fatih eğitim ve araştırmayı düşünür müsünüz orda Selma Atiye Kolcu, Şener Yalçınkaya, Nebahat Uzunay, Büşra Nur Diricanözen Dr. Muanesini oldum memnunda kaldım. Ama doğumu nasıl oluyor bilmiyorum
damlossss kubra_nur_celik evet güzel ilgili bir hastane daha önce girmiştim ama bana çok uzak kaldığı için mümkün değil oraya gitmem
kubra_nur_celik damlossss çam sakurada kesinlikle doğum yapmayın dikişleri mahvediyorlar ben üç defa dikildim resmen… Doğum yaptığım gün dikiş yapıldı on beş dk sonra söktüler geri diktiler Ve beni doğumdan 10 gün sonra kontrole gel dediler gene hata vardı bu sefer narkozla dikişi yenilediler yatırdıkları gün de sezaryeni yenilenen hastalar daha fazlaydı biz iki kişiydik normal doğum yapılıp da dikişi kötü olan
damlossss kubra_nur_celik evet bana da da diğer gebelere de saçma sapan bir asistan doktor baktı ultrason tutmayı bilmiyor üstüne hasta yakınları ile ters ters konuşuyordu asla tercihim olmaz cidden orası ama onun dışında eğitim araştırma sadece kanununu hastanesi var gidebileceğim
TKumsall damlossss ben isimlere bakarak içimden hangisi geliyorsa ona gidiyorum bazen en iyisine denk geliyorum bazende bidaha asla gitmem diyeceğim kişilere
bebek308_ damlossss cnm kanunide mehmet çok var o doktir mükemel bi doktor ben çam sakura takipliyim bebegimin kalp atışını o bana dinleti çok mükemel bi doktor vkanuniye geçti malesef görün derim cnm