damlossss Selam sevgili anneler ve hamişlerr tecrübenize ihtiyacım var ben kanunide doğum yapmayı düşünüyorum 34 haftalık olmak üzereyim normalde Beylikdüzü devlete gidiyorum fakat doktorum karın çevresi bir hafta geriden geldiği için ve suyu fazla olduğu için eğitim araştırma önerdi daha önce cam sakuraya gittim ama berbattı resmen doktor bile bakmadı yani şimdi doğum yapabilmem için sanırım birkaç kez kontrole gitmem gerekiyor o hastaneye orda doğum yapan yada takipli olanlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi ve ben beyliküzünden nasıl gidebilirim biraz uzak sanırım
Bhar34 damlossss merhaba canım Beylikduzunun neresinde oturuyorsun 142b gidiyor Bizimkent durağından geçiyor hastanenin önünde indiriyor
kubra_nur_celik damlossss çam sakurada kesinlikle doğum yapmayın dikişleri mahvediyorlar ben üç defa dikildim resmen… Doğum yaptığım gün dikiş yapıldı on beş dk sonra söktüler geri diktiler Ve beni doğumdan 10 gün sonra kontrole gel dediler gene hata vardı bu sefer narkozla dikişi yenilediler yatırdıkları gün de sezaryeni yenilenen hastalar daha fazlaydı biz iki kişiydik normal doğum yapılıp da dikişi kötü olan
damlossss Bhar34 selam canım marmarapark tarafındayım Esenyurt diye geçiyor sanırım baktım şimdi de acaba metrobus falan gider mi
Bhar34 damlossss eğer öyle gitmem diyorsan metrobüsle Bizimkente geçip ordan 142 b ye binebilirsin ama uzun sürer 142 b
TKumsall damlossss ben devlet hastanesinin ordan 142 b ile gidiyorum normalde 45 dakika stabil ama trafik olunca nerdeyse 2 saat sürüyor geçen ki gidişimde deneyimlemek zorunda kaldım
damlossss Bhar34 böyle yapmam daha mantıklı metrobüs durağına yakın mı minibüsler acaba teşekkürler canım
damlossss TKumsall evet suan da kar falan da olduğu için ekstra trafik varmış metrobüs daha mantıklı geldi eğer gidiyorsa siz hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz
TKumsall damlossss bana uzak kalıyor 2 küçük çocuğum var doğum için gidicem bende oraya çocuğumu nöroloji ve fizik tedavi için götürmüştüm kendimde o zaman 3 aylıktan küçük gebeydim Didem esine göründüm ama 3 aydan büyük gebeliklere bakmiyor jinekoloji doktoru olduğu için bende henüz bir doktor bilmiyorum öyle
TKumsall damlossss evet maalesef keşke üstüne de bakıyor olsaydı Didem hanım aşırı ilgiliydi hatta konslama izni olsa kardiyolojiye gonderecekti gün içinde beni
mevlude2103 Kanuni hastanesine gitmektense çam sakura dogum için daha kapsamlı hemde daha temiz kanuni hastanesinde doğuma hasta bakıcıların bile girdiğini duymuştum
TKumsall mevlude2103 ona bakarsan daha bir ay önce suyu patlamış bebeğin başı inmiş kadını dogumhanede yer yok diyerek almadıkları da biliniyor kadın burda post açmıştı çam sakurada bir ilah değil yenidoğan çetesinin eline bebek göndermiş bir hastane
damlossss mevlude2103 beni doktorum riskli gebelik olarak oraya yönlendirdi perinatolojiye bırakın perinatıloji doktorunu daha ultrason tutmayı bilmeyen saçma sapan bir asistan doktor baktı bakamadı bile suratıma bakmadı yani orda karşılaştığım bir kaç zamanı gelmiş gebeyi beklettiklwrini gördüm rezil bir hastane bence
damlossss TKumsall evet yenidoğan cetesi olayını duydum ama gerçeklik payı ne kadar omu da bilmiyorum tabi
damlossss TKumsall üstüne bakanlar var ama hangisine randevu alacağım bilmiyorum daha önce hiç gitmediğim için çok bilgisiz kaldım
kubra_nur_celik damlossss fatih eğitim ve araştırmayı düşünür müsünüz orda Selma Atiye Kolcu, Şener Yalçınkaya, Nebahat Uzunay, Büşra Nur Diricanözen Dr. Muanesini oldum memnunda kaldım. Ama doğumu nasıl oluyor bilmiyorum
TKumsall damlossss ben isimlere bakarak içimden hangisi geliyorsa ona gidiyorum bazen en iyisine denk geliyorum bazende bidaha asla gitmem diyeceğim kişilere
bebek308_ damlossss cnm kanunide mehmet çok var o doktir mükemel bi doktor ben çam sakura takipliyim bebegimin kalp atışını o bana dinleti çok mükemel bi doktor vkanuniye geçti malesef görün derim cnm