_Medine seydek erken gebelikte sıkıntı olmaz dedi doktorum ben oruçta 8 aylık olcagim için rahim kasılır erken doğum riski var dedi tutamicam o yüzden
hanimhanimcik bebis270_ ben tutmadım, ama bu ‘sen tuttun mu? Ona göre bende karar vereyim’ denilecek bir konu değil. Burda fetva hakkı doktordadır. Doktorunuz müslüman olacak ve tut tutma ne derse onu esas alacaksınız
bus2109 Bende ikizlere hamileyim ramazana 5 aylık olarak giricez ve şekere yatkınlığım var açlık hissi birden çöküyor o yüzden tutamıcam gibi bilemiyorum muhtemelen doktorda hem ikiz olduğu için hemde şeker konusundan dolayı tutma der
yesildeniz_ bebis270_ sağlık sorununuz yoksa tutmak istiyorsanız tutabilirsiniz bence. Arkadaşım bir gün tutup bir gün tutmuyordu. İlk aylarında tutmuştu bide. Bebeği gayet sağlıklı doğdu. Bebeğin gelişimi için endişeleniyorsanız bir gün tutup bir gün veya duruma göre birkaç gün tutmayabilirsiniz.
Busraaaakkk bebis270_ 1- 2 saat aç kalınca bile elim ayağım titremeye başlıyor tansiyonum düşüyor oruç tutsam bayılırım herhalde😄