gebis98 Kızlar bizde bugün tam 6 haftalık olduk henüz ultrasona girmedim 6+5 veya 6+6 da gideceğim kalp atışlarını duyar mıyız ve bebeği görür müyüz acaba 🥰
eylusssss gebis98 bende bugün tam 6+0 oldum 6+4 de cuma günü gideceğim kalp atışı için çok heyecanlı 🥰
buketdeniz19 lylmls doktorlar genelde çok küçük olduğu için dinletmeyi tercih etmiyor benim doktorum zarar vermesin diye dinletmemişti sadece göstermişti bugünde 8 haftalık oldum doktor 2 saniye dinletti açmasıyla kapatması bir oldu
snfirdevs Bende 6+0 bugün gittim sadece keseyi gördük bi de lekelenmem oldu korkuyorum bayağı fitil verdi
eylusssss fztanne_ kalp atışı için bir şey demedi erken henüz dedi ama kese 6mm olmuş rahim kalınlığı çok güzel ilerlemiş dedi haftaya gene gel bakalkm demişti
gebis98 eylusssss Birbirimize haber verelim burdan, ultrasona girince🥰 Aynı haftadayızz💕 Bende cmt veya pazar günü gideceğim insallah ikimizde hayırlı haberler alırız
lylmls eylusssss happy44 Evet kızlar gittim bebek ve yolk kesesi oluşmuş geç döllenme olduğu için kalp atışını gördü ama daha çok yeni dedi haftaya cuma kalp atışı için gideceğiz
mervetulu12 lylmls tam olarak kaç haftalık iken Yolk saç kesesini ve kalp atışını duydunuz ? Geç döllenme demişsiniz ya onun için sormak istedim 🥰
eylusssss lylmls ya hayırlı olsun çok sevindim darısı tüm isteyenlere cuma günü bende görürüm inşallah
ikinciyesekeranne lylmls ay ben de merak ediyorum. Oğlumu 6+6 da duyduk, yarım da bu gebelik tam 6+6 olucak inşallah duyulur