derya1108 lylmls Benimde yarın kontrolüm var bende 6+4 üm şuan bende çok merak ediyorum inşallah kalp atışlarını duyarız 🤲 lylmls
oguzkaann lylmls nefesinizi tuttuğunuzda belki duyabilirsiniz duyulmasada küçğk olduğu için ordan attığını görüyor size der zaten ses pek alamıyorum ama bak atıyor diye gösteriyor
eylusssss lylmls bende cuma günü 6+4 de gideceğim kan değeriniz en son kaçtı acaba kese görmüş müydünüz
lylmls eylusssss ben 4 haftalıkken öğrendim 34 beta ile. Bir hafta sonra 966 oldu betam. Yarın için randevu al demişti doktorum o yüzden yarın gideceğim 6+1 olmuş olacak
barbies lylmls 6+3 te gittim ultrasonda 6 haftalık çıktı ekrandan kalbinin pır pır oynadığını gördük ama dinlemedim cuma günü inşallah duyucam
eylusssss lylmls ay inşallah kalp atışını da görürsünüz bende 4+2 de öğrendim 997 ile yarın bana da haber verir misiniz benimde kontrolüm cuma günü heyecanlıyımda 🥲
eylusssss fztanne_ kalp atışı için bir şey demedi erken henüz dedi ama kese 6mm olmuş rahim kalınlığı çok güzel ilerlemiş dedi haftaya gene gel bakalkm demişti