Edalptekn Bhar34 ilk defa olacağım ya rahim filmi sonrası herseyden tırsar oldum ne olacak yaparım dedim orada can çekişince özgüvenim sarsıldı resmen 😂
Edalptekn kizmizimavi evet ve reçetem de sorun oldu renkli reçetem sistemine işlenmesi gerekiyormuş şimdi eczanelerden almak da daha zor depolarından bile getirmiyorlar reçete ve tc girmeden hazırda yok yani
Bhar34 Edalptekn yaa devlette mi çektirdin rahim filmini ben çektirdim hiç birşey hissetmedim valla sadece adet ağrısı gibi bı geldi geçti aleti sokarken o kadar
bahaarkaya Edalptekn ya hayır estağfurullah öyle şey mi olur test yaptığında kesinlikle beni etiketle bir de belirtilerin var mı yani böyle bir şeyler hissediyor musun
bahaarkaya Edalptekn normal yumurta geliştiği için öyle yok çatlama iğnesi yapar ki yapması daha iyi çünkü en azından belirli saatte ilişki olacağını bilir ya da aşılamasa ona göre aşılamayı yapar doktor kontrolünde o zaman ilerliyor daha çok
Edalptekn bahaarkaya iğnemi vuruldum evet acıtmıyormuş kendimi çok kastım birde aklınızda olsun 5 dk önce dolaptan çıkarınca yakmıyor
bahaarkaya Edalptekn ben hemen yapıyorum yakma olmadı zaten bende de güzel sonuclarımız olsun inşallah
Edalptekn bahaarkaya inşallah hepimizin birde şey sormak istiyorum aşılama ağrılı bir işlem mi YouTube videoları yorumlarında kimisi çok kötü şeyler yazmış ya
bahaarkaya Edalptekn aslaaa değil bu ikinci doktor yaptı bitti dedi şok oldum o kadar agrısız ve çok çabuk biten bi işlem yanı ilk adet ağrısı gibi ağrı hissetmiştım oda saniyelik nişeydı bununda onu bile hissetmedım düşünün