Nur482482 Kızlarrrr dyson alacağım ama hangi modeli önerirsiniz v12 v15 v16 gen5 vs?? 🥲🥲 bebiskolu eve şart artık🌝
honeyandsun Nur482482 Çeyizimi hazırlarken v12 almıştım gram pişman değilim ben aldığımda son model v15ti. Arkadaşım V8 almıştı hala kullanıyor o da hiç pişman değil. Model yükseldikçe bir o kadar da fiyat yükseliyor ama işlevi aynı mı ona bakmak lazım 💗
kartanesi___ Nur482482 V12 kullanıyorum çok memnunum. V15’teki gibi elinin sürekli tetikte olmasına gerek yok ve daha hafif
Alya05 honeyandsun canım güle güle kullan peki şarjı tüm eve yetiyor mu Evin kaç metre kare Genelde diyorlar bu dikey süpürgeler 10 15 dk şarjları bitiyor
srapv Ben v 15 kullanıyorum memnunum çocuklu aileler için ideal gen 5 baya ağır dayson çalişan da pek önermiyorum motor kısmı ağır kol ağrısı yapıyor b12 haznesi bi tık daha küçük v15 çekim gücü daha iyi sanırsam hazne kısmı daha büyük
htan Dyson degilddesamsung kullaniyorum dyson kullanan gorumcem bayildi supurgeme . Tavsiye olsun diye yazayim istedim
smkrky 3 ay önce hepsini deneyerek v12 aldık, çok hafif çok pratik tavsiye ederim. V15le arasında kalmıştık ama bize ağır geldi açıkçası, v12yle bile tüm evi süpürünce sağ omuz hafiften ağrımaya başlıyor.
honeyandsun Alya05 Detaylı temizlikte bile yetiyor evim net 185 m2 ne haznesi nede şarjıyla alakalı sorun yaşamadım
Ebruas Nur482482 v12 kullanıyorum 3 yıldır asla memnun değilim. Servisi rezalet borusunda esneme yaptı 5 ayda getirmediler şarjlı el süpürgesi olarak kullandım resmen. Servisi arıyorsun kullanıma engel değil diye dalga geçiyorlar resmen en son tüketici hakem heyetine başvuracaktım oraya gelmişti 2 3 gün sonra kargoya verildi. 5 aydan çok bekledim ama o boruyu. Şimdi de filtreyi ne kadr yıkasamda her süpürmeye filtre uyarısı veriyor. Brn asla memnun değilim o yüzden.
susamannesi_ V15 kullanıyorum memnunum ama yedek şarj bataryası muhakkak tavsiye ederim, eviniz bir tık büyükse şarjı yetmiyor tüm evi temizlemeye.
merviiisko Gen5 kullanıyorum 2 senedir çok memnunum yine alcak olsam gen5 alırım ilk başta ağır gibi geliyor ama sonra alışıyorsun rahatsız eden zorlayan bi ağırlığı olmuyor asla. Daha 1 ay önce annemde aldı ben evi süpürmüyomuşum meğer dedi geçen gün🤷🏼♀️