Smtpll Masal2021 bizim baş çevresi 2 hafta flan geride ama geri kalan ölçümleri iyi olduğu için o tek başına sorun teşkil etmez dedi
Masal2021 orkidemm_ ins sağlıklı olsunda o zaman erkek bebek çünkü diğer iki oğlumda gayet güzel kilo aliyorlardi
Masal2021 Asyarslan60 maşallah Allah bağışlasın darısı başımıza ins 😂 yanlış ölçümü biliyorumda gebelde doğanlar bilinende 200 gram eksik doguyorlardi
sudeli4 Asyarslan60 buna katılıyorum son muayeneden 4 gün sonra doğum yaptım 3080 demişti doktorum 3500 doğdu hem k 4 günlük hızlı kg alımı hem cihazların yaklaşık kg ölçmesinden dolayı böyle diye Düşünüyorum
borulcem Masal2021 36+2 de 2650 dediler üzdü açıkcası ilk bebeğimi 3540 doğurdum bu daha minyon sanırım 🙃 bende cuma kontrolde 1 haftada ne kadar aldı merak ediyorum hergün bir muz yemeye kaşar yemeye özen gösterdim bu hafta
Masal2021 borulcem ins istedgn kiloya gelmistr canım en önemlisi sağlıklı olmaları ins hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza 🥰
borulcem Masal2021 bir haftada çok bir şey olmaz herhalde ilk kızım sonuna kadar durmuştu bu hanımefendi aceleci gibi sonuna kadar durmazsa minik doğacak ama sağlıklı olsunda kilo alır bir şekilde
Masal2021 borulcem benim digerleride zorla geldi desem yeridir ilk cocugum 41+2 de doğdu ikinci numaram 42+3 te doğdu o da suni sancıyla geldi bu nasıl olur bilemiyorum 😂