kavalakurabiyesi 1ogrencianne koruyucu anlamı vardır hep bir kızın olsa koymak isterdim ama dayımın oğlu nilda duru koydu çok üzülmüştüm sonra bizimde cinsiyet erkek oldu nasip değilmiş çok duyulanda değil Nilda
1ogrencianne Enguzelbekleyis8080 betül de çok hoşuma gidiyor ya nihan da ne yapacam bilmiyorum 😂 sağlıkla büyütün canım 😊
krkmz_trz 1ogrencianne Aaaa biz de Nihan koyacağız nasipse 😍 sonu han lı isimleri çok sevdiğim için ve eşimin isminde de han olduğu için tercih ettim 😄 bazı eski topraklar ‘nihansııınn didedeeen’ diye şarkıya giriyor 😂 Betül ismi de güzel ama ben oyumu Nihan’dan yana kullanıyorum 😄
1ogrencianne krkmz_trz forumda ilk gördüm sanırım nihan ismini koyacak 😂 ben de böyle söylenmesi kolay, agır olmayan bir isim olsun istiyorum yaa o yüzden kararsızım 😂 hayırlı, uğurlu olsun sağlıkla büyüt 🥰
krkmz_trz 1ogrencianne Beren ismi de çok güzel. Defne Beren yeğenimin ismi😅 Amin çok teşekkür ederim, siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
1ogrencianne krkmz_trz teşekkür ederim inşaAllah 🌸🥰 kız ismi bulmak çok zormuş. Güzel bir isim seçebilirim çocuğum için umarım. Rabbim hepsinin bahtını güzel eylesin inşaAllah 🤲🏻😊