Strongirl_ gebesss bazen bana da öyle oluyor ama doktora gittiğimde suyun normal diyor. Bende şaşırıyorum o kadar çok su mu içtim ben nasıl idrar. Ama suyum hep normal çıkıyor. İnşallah senin suyun gelmiştir doğumun baslar hayirlisi ile. 🩷
gebesss Strongirl_ inşallah canım bakalım şehir hastanesine gidiyorum şimdi bizim hastane kapanıyormuş
ilkayksck gebesss bu bilgiyi şimdi mi öğrendiniz çok saçma değil mi ya 😔 hastaneninn buna çözüm bulması lazım sizin değil suyunuz gelmiş bu halde nasıl ugrasacaksiniz
ilkayksck gebesss benim ilk kızımda suyum gelmemişti açıkçası bilmiyorum ama tarifin su gelmesine uyuyor gibi🥺
gebesss ilkayksck hiç sorma bende sinir oldum da canımı sıkmak istemiyorum inşallah güzel haber alırım bebeğime kavuşurum şuan tek derdim o unutmazsam sonra söverim içimden 😂😅
gebesss deletedmom43191 tahlil falan verdim nstde sancı çıktı su gelişi göremedik dediler sancın sıklaştığı gibi gel dediler
Ceku256 gebesss benim de suyum öyle gelmişti 🥹 hemen sancı olmadı sabah 5 te suyum geldi duş aldım hastaneye gittim ama ara ara gelmeye devam ediyordu ben hasta bezi takmıştı. 10 gibi falan sancılar başlamıştı.
Ceku256 gebesss canım rabbim sağ salim kavuştursun kuzunla seni. Kolay su gibi bi doğum olsun inşallah