aysegulk07 Havin49_ bağırsaklar hormonlardan dolayı çok değişken oluyormuş 🥺 inşallah hepimiz atlatırız kolaylıkla
KLORAKHANIM aysegulk07 popona, bende hamileyken yapamiyordum artik midem bulaniyordu tek careyi oyle buldum. Gercek caresizler anlar bizi 😊
aysegulk07 cylnboran04 bende öyle ama sanırım hamilelikte progesteron hormonu da bağırsağı yavaşlatıyormuş kabızlık o yüzden de olabilirmiş 😔
aysegulk07 2prensesannesiiii kayısı hoşafı içtim iyi geldi ama kayısı çayı dediğiniz marketlerde satılan sallama çaylardan olur mu alsam ?
2prensesannesiiii aysegulk07 evet çok güzel ben ondan kullanıyorum akşam içmiştim sabah 7 de tuvalete çıktım iyi gelmişti hala içiyorum yani 2 3 güne bir
aysegulk07 2prensesannesiiii ay bende alayım bugün mutlaka şuan iyiyim ama daha devam eder bu kabızlık diye düşünüyorum 🥲 çok teşekkür ederim sağolun
gizemm65 aysegulk07 canım mutlaka deneyin ben kendime de çocuğuma da yapıyorum öyle bir çıkarıyor ki . Ek gıdaya geçen bebekleri ishal bile yapıyor 😀
oppa aysegulk07 al benden o kadar artık acıyor bende kontrole kadar demir ilacını kullanmıcam artık doktor başka marka yazarım demişti yazsın bu demir ilacı kabızlık yapar demişti ama ekmek felan yemediğim halde bıktım
aysegulk07 oppa aynen bende demiri bıraktım ama geçmemişti dün akşam bi tatlı kaşığı zeytinyağı içtim bi de kuru kayısı hoşafı içtim sabaha kadar baya etki etti canım sabah da ılık su içmiştim iyi geldi bence bunlardan sende deneyebilirsin canım