Ipek0z aysegulk07 kuru dut incir ve kayısı kaynat blender ile çek. Onu muhallebi gibi ye canım bol bol da su iç üstüne hemen çıkarsın
kusmm aysegulk07 magnezyum kullan lütfen neden kullanmıyorsun. Sana bebeğine faydası olur zararı olmaz. Sanki bebeğe iyilik yapıyormuş gibi bide korkuyorum yazıyorsunuz. Kendinize de bebğinize de yazık etmeyin. Bütün vitaminleri alın kullanın lütfen
aysegulk07 kusmm ya işte en son detaylıya gittim kendi doktoruma perşembe günü gideceğim o zaman mutlaka yazdıracağım 🥲 çok teşekkür ederim 😘
reys aysegulk07 demir ilacı olarak ne kullanıyorsun çoğu demir ilacı kabızlık yapıyor. Sıdefer diye bi ilaç var demir için doktorum onu önermişti onu kullanıyorum 1 kere bile böyle bi sorun yaşamadım. Doktoruna danışıp kullan bence
aysegulk07 reys fertamir kullanıyordum çok aşırı kabız yaptı toz halde suya karıştırılıp içiliyor ama bıraktım hemen inşallah doktorum bi çözüm önerir ya çok teşekkür ederim 😍
ayser2622 aysegulk07 makattan içeri şırında ile zeytinyağı sık dicem ama bu haftada mümkün değil yetişmez kolun :/
aysegulk07 Kukoss ya valla canım artık hangisi iyiyse mutlaka yazdıracağım daha 25. Haftadayım böyle gitmez bu durum çok teşekkür ederim 😘
gizemm65 aysegulk07 canım mutlaka deneyin ben kendime de çocuğuma da yapıyorum öyle bir çıkarıyor ki . Ek gıdaya geçen bebekleri ishal bile yapıyor 😀
ghostty aysegulk07 hamile misiniz? Duphalac şurup kullanmıştım ben. Anında kabızlığıma etki etmişti. Ama doktorunuza danışmadan kullanmayın tabi.
meryi her gün düzenli kefir kullanabilirsiniz, hamilelikten değilde annemin kronik kabızlığı vardi, bir sene bunun için doktorlara gittik en sonunda sabahları aç karnına kefire başladı ve düzene girdi arada kabız oluyor sizde fayda sağlayabilir 🌷
aysegulk07 meryi probiyotik yoğurt ve kefir alacağım aklımda hepsi inşallah işe yarar çok teşekkür ederim ☺️
eemira Gün içinde çay yerine kaynar suyu yudum yudum içmenizi tavsiye ederim 1 litre içebilirsiniz. Süt ürünleri özellikle yoğurt çoğu mizacı bozar ve kabızlık yapar bunlara biraz perhiz yapabilirsiniz🌸 öğlen veya akşam yemeklerinden önce kayısı hoşafını ılıktan sıcak içebilirsiniz. Yemekte de sebze yemeği (mesela sulu ıspanak) ve tam buğday ekmeği tüketmelisiniz( bulgur pilavı yiyorsanız oda hazmı zor olduğu için kabızlık yapar.) Yavaşta olsa biraz biraz hareket veya yürüyüş çok iyi gelir. Bunları yapın biiznillah geçer ☺️ Şifanız bol olsun 🤲🏿♥️
aysegulk07 eemira kayısı zeytinyağı hepsini denedim en son ılık su içtim sabaha karşı baya işe yaradı çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 😍🙏🏻
Havin49_ aysegulk07 ben ne yesem geçmedi malesef sonradan kendine kendine ishale çevirdi yine kabızlık yaptı günlerce çıkamıyorum tuvalete
aysegulk07 Havin49_ bağırsaklar hormonlardan dolayı çok değişken oluyormuş 🥺 inşallah hepimiz atlatırız kolaylıkla