1ogrencianne Nzlelms çok şükür güzel geçiyor hiç bulantım olamamıştı. Oğlum 6 yaşında benim de. Oğlumda da bulantı yoktu bu da erkek o zaman dediler kızım olacak inşaAllah 🥰
Nzlelms 1ogrencianne demekki her hamilelik farkli ve illa kiz olunca kotu gececek diye bir durum yok☺️
annekiz6141 Nzlelms 3 yaş 2 aylık kızım var ikinci gebelik bunda daha da zorlanıyorum buda kız ama 🙊😄çok kustum kizimda hiç Kusmamistim zor valla ben çok zorlanıyorum 15+5
1ogrencianne Nzlelms aynen öyle genel bir inanış var kızın hamileliği zor diye ama şükür öyle bi şey yaşamadım ben 😊
Nzlelms nilperab dogana kadar kiziniz biraz daha buyumus olacak 🙏🏼🩷 benim bebegim dogdugunda oglum 2 yasa yeni girmis olacak daha zor
nilperab Nzlelms evet şuan çok zor gibi geliyor düşününce.Ama en azından kardeş olayıda aradan çıkmış olacak benim için.Allah sağlıklı ve sakin uyumlu çocuk versin diye dua ediyorum hep
Nzlelms balbocegii masallah benim ilki cok guzel gecti, sorunsuz. Su an 7. Haftadayiz kusma bulanti yok sadece bugun tansiyonumda bir oynama oldu anlamadim nedenini korktuk biraz
Masal30 Nzlelms dokuz aylık kızım var yedi haftalık hamileyim güzel geçiyor arada karın ağrısı oluyor sadece bide sık sık lavabo ondan başka sıkıntı yok 😂